Nejprodávanější tituly - říjen 2016

Playground
(3x)

Přístavní město plné násilí je nebezpečné místo. A ze všeho nejnebezpečnější je dětské hřiště.

Playground

314 Kč
Něžná náruč rodičů
(6x)
Tato publikace je určena všem, kteří chtějí porozumět nejmenším dětem a nabídnout jim kvalitní péči. Vzhledem k tomu, že největší vliv na rozvoj dítěte v nejranějším věku mají rodiče, je kniha věnována zejména jim.

Něžná náruč rodičů

464 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší
(6x)
Dětem ze sirotčince slečny Peregrinové se krátí čas. Nebezpečný šílenec zůstává na svobodě a jejich milovaná slečna Peregrinová je stále v nebezpečí... Na nebezpečnou záchrannou misi jsou nuceni se vydat Jakob Portman a Emma Bloom.

Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší

439 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město
(6x)
Sirotčinec slečny Peregrinové vtáhne čtenáře do imaginárního světa telepatie a časových smyček, cirkusových triků a vlkodlaků – do světa obydleného „podivnými“ dospělými, vrahounskými stvůrami a bizarními druhy zázračných zvířat.

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město

398 Kč
Šepot podzemí
(4x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
Ukázky

Šepot podzemí

260 Kč
Najděte si svého marťana
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
Tiché dívky

Provokativní, ambiciózní a nezapomenutelný příběh si zamilují čtenáři Iana Rankina, Joa Nesboho a Grega Ilese Frank Rath si myslel, že když odevzdal odznak detektiva, vraždami už se nebude muset zabývat.

Tiché dívky

314 Kč
Vyzvědačka
(4x)
Mata Hari byla tanečnice, šokující a těšící publikum za první světové války, a stala se důvěrnicí některých z nejbohatších a nejmocnějších mužů té doby.

Vyzvědačka

205 Kč
Zima
(5x)
Malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.

Zima

254 Kč
Zabiják Anders a jeho přátelé
(8x)
Třetí humoristický román světového bestselleristy a autora nejoblíbenějšího románu roku 2014 v Česku.

Zabiják Anders a jeho přátelé

341 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>