Nejprodávanější tituly - říjen 2016

Kalendář Slané ženy 2017
(1x)
Kalendář Slané ženy 2017 nafotil známý fotograf Robert Vano. Modelem mu stálo 12 žen, které bojují s cystickou fibrózou.

Kalendář Slané ženy 2017

348 Kč
Ruka

Půvabnou detektivní novelu napsal Henning Mankell jako bonus pro vášnivé čtenáře detektivek.

Ruka

269 Kč
Selský baroko
(6x)
Děj novely se odehrává v současnosti ovšem úzce se dotýká tématu kolektivizace v 50. letech. Její hrdina při pátrání po rodokmenu postupně rekonstruuje příběh udání z této doby. Magnesia litera 2006 - nejlepší kniha roku
Ukázky

Selský baroko

269 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.

Jaro

254 Kč
Loď v Bretani
(2x)

Po bestselleru Dům v Bretani, který vyvolal velký ohlas u čtenářů, přichází autorka s dalšími příhodami ze svého bretaňského domova, ze svých cest do Česka a z dovolených po Evropě.

Loď v Bretani

269 Kč
Nebeská tělesa
(2x)
Píše se rok 1866, prospektor Walter Moody při hledání zlatých nalezišť zabloudí do odlehlé komunity na západním pobřeží Nového Zélandu a připlete se do místnosti, v níž sedí dvanáct mužů. Všechny je spojuje jediná touha: vyřešit záhadné vraždy.
Ukázky

Nebeská tělesa

358 Kč
Útěk
(2x)

Román o tom, jak nás formují naše touhy a jak rozhodující, avšak proměnlivou roli hraje v našich životech přátelství.

Útěk

314 Kč
Inferno /anglicky/
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.

Inferno /anglicky/

449 Kč
Jáchymovští démoni - Letopisy královské komory 10. díl
(2x)
Mladý rytíř Jiří Adam z Dobronína se stane písařem Královské komory a jeho úkolem je dohlížet na pořádek v Údolí svatého Jáchyma, kde se podařilo nalézt stříbro.

Jáchymovští démoni - Letopisy královské komory 10. díl

296 Kč
Noc
(3x)

Obrázková knížka úspěšné německé autorky vypráví o tom, co vše se děje v městečku jedné letní noci.

Noc

254 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>