Nejprodávanější e-knihy - listopad 2016
kuchařky

Kniha o medovině - 20%
Publikace obsahuje teoretické a praktické informace o výrobě medových vín, historický přehled výroby medoviny u nás, přehled receptur.
kuchařky
Ukázky

Kniha o medovině

99 Kč
79 Kč
Jídlo na prvním místě - 20%
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
kuchařky
Ukázky

Jídlo na prvním místě

259 Kč
207 Kč
Nakládáme zeleninu - 20%
Víte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost, abyste s tím něco udělali.
kuchařky
Ukázky

Nakládáme zeleninu

297 Kč
238 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
kuchařky
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Mlsné čenichání - 20%
Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. Kuchařku zaměřenou na Balkán a Blízký východ napsali dva sousedi podle toho, co si doma sami vaří.
kuchařky
Ukázky

Mlsné čenichání

121 Kč
97 Kč
Radčina kuchařka bez lepku - 20%
Začínáte žít bezlepkově a jste naprosto ztraceni v množství informací, které k vám plynou ze všech možných stran? Potřebujete poradit, jak začít? Pak právě tato kniha renomované české autorky Radky Vrzalové je pro vás ta pravá.
kuchařky
Ukázky

Radčina kuchařka bez lepku

424 Kč
339 Kč
Jíme zdravě - 20%
(1x)
Po této kuchařce by měl sáhnout každý, kdo se chce stravovat zdravě a nechce přibývat na váze, má rád nápadité recepty a nemá zrovna moc času ani náladu na složitou přípravu. V žádném případě tedy není určena jen vyznavačům veganské stravy.
kuchařky
Ukázky

Jíme zdravě

339 Kč
271 Kč
Uzení, nakládání a konzervování masa - 20%
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.
kuchařky
Ukázky

Uzení, nakládání a konzervování masa

212 Kč
170 Kč