Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2016
romantika

Tři metry vášně - 11%
(2x)
Povídky s tradičně netradičním humorem, který nikdy neomrzí.
romantika
Ukázky

Tři metry vášně

269 Kč
239 Kč
Cukr, káva, limonáda - 11%

Poutavý a napínavý román pro ženy, ve kterém to opět s muži není jednoduché. Láska proti rozumu, pocity proti předpisům. A vše nám ještě komplikují předsudky. Jedna terapeutická skupina, alternativní medicína i zákulisí profesionálního fotbalu.

romantika

Cukr, káva, limonáda

233 Kč
207 Kč
Charakter mlčel a mluvilo tělo - 11%
Povídky o pocitech, zkušenostech a omylech ženy v nejlepším věku Již čtvrté vydání úspěšné knihy dvaceti osmi humorných příběhů psaných s ležérním nadhledem, jejichž tématem je láska a milostný život.
romantika

Charakter mlčel a mluvilo tělo

179 Kč
159 Kč
Ostrov s vůní čerstvého chleba - 11%
(4x)
Někdy se stane, že žijete celé roky s přítelem, s nímž máte vlastní prosperující podnik, bydlíte v luxusním manažerském bytě v Plymouthu, chodíte do vybrané společnosti, a zdá se, že jinak to ani být nemůže. A pak přijde bankrot.....
romantika
Ukázky

Ostrov s vůní čerstvého chleba

268 Kč
238 Kč
Cesta za láskou - 11%
Láskyplný cestopis po místech, kde se dá zapomenout na smutek. Na Silvestra v roce 2016 jsem se rozhodla, že navzdory všemu budu šťastná! Že už nebudu jen čekat, plánovat a doufat. A tak jsem se vydala na cesty.
romantika

Cesta za láskou

242 Kč
215 Kč
Dopis do ticha - 11%
Zdravotní sestra Linda, se dostává na operační sál sama jako pacientka. Při operačním výkonu je u ní odhalena jistá vada omezující naději na otěhotnění.
romantika

Dopis do ticha

224 Kč
199 Kč
Bridget Jonesová: láskou šílená
(14x)
Bridget Jonesová se vrací po téměř šestnácti letech na scénu. Leccos se bezpochyby změnilo, ale hodně toho zůstalo při starém. Pravda, Bridget zestárla, sama vychovává dvě děti, ale na jejím přístupu k životu se nezměnilo zhola nic.
romantika
Ukázky

Bridget Jonesová: láskou šílená

144 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Brusinky - 11%
Kniha fejetonů, jejichž tématem jsou většinou muži, soužití s nimi, partnerství, přátelství a rodičovství. Hlavní linií knížky je láska a sexuální přitažlivost, což s nadhledem a vtipem ilustrují kresby Mišo Dúhy.
romantika

Brusinky

224 Kč
199 Kč
Ó, jak ti závidím - 11%
Fejetony Haliny Pawlowské, oplývající jejím osobitým humorem, ve kterých se dívá na život očima emancipované ženy.
romantika

Ó, jak ti závidím

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 32 položek
1 2 3 4 > >>