Nejprodávanější tituly - prosinec 2016
předškoláci

Pohádkový svět - První čtení, to nic není - 11%
(1x)
Pohádky jsou určeny dětem, které se učí číst, naučily se písmena a chtějí číst jednoduché texty. Zároveň texty odpovídají požadavkům výuky čtení tzv. genetickou metodou.
předškoláci

Pohádkový svět - První čtení, to nic není

194 Kč
172 Kč
Dřív, než půjdem spát - 11%
(1x)
Je čas jít spát, ale našim malým se ještě nechce... jak neobvyklé. My rodiče to známe všichni. Pojďme tedy ještě poslední minuty společného dne strávit s knížkou pro nejmenší o tom, že i zvířátka už jdou spinkat.
předškoláci

Dřív, než půjdem spát

161 Kč
143 Kč
Pohádky o ježibabách a divných věcech - 11%
Autorské pohádky brněnského spisovatele a výtvarníka, bohatě ilustrované.
předškoláci

Pohádky o ježibabách a divných věcech

279 Kč
248 Kč
Ema Naopak - 11%
Ema je skoro pořád veselá. Ale někdy se vzteká, je protivná a má špatnou náladu. To se potom změní v Emu Naopak. Co všechno tahle Ema provádí? Ledacos!
předškoláci

Ema Naopak

179 Kč
159 Kč
Hasičské pohádky - 11%
Hasiči se vždycky snaží, aby i ten nejžhavější průšvih měl dobrý konec, a tak si svoje pohádky rozhodně zaslouží. Víte, že prvním hasičem byl vodník Vodička? Budete se možná divit, kdo další ještě přiloží ruku k dílu, když jde o hašení požárů.
předškoláci

Hasičské pohádky

260 Kč
231 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

předškoláci
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Záchranářské pohádky - 11%
Dvacet vtipných pohádkových příběhů má jednoznačné hrdiny – hasiče, lékaře a policisty. Kromě nich se ale můžete těšit také na víly, vodníky, skřítky, princezny a další obvyklé pohádkové postavy.
předškoláci

Záchranářské pohádky

269 Kč
239 Kč
Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
předškoláci

Barvy

203 Kč
180 Kč
Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.
předškoláci

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Tradiční česká zima - Josef Lada - 11%
Rádi byste dětem vyprávěli o českých tradicích? V této knize vám přiblížíme nejen ty nejznámější svátky, zvyky a obyčeje, ale také zde najdete známá lidová říkadla, pořekadla, pranostiky i oblíbené koledy.
předškoláci

Tradiční česká zima - Josef Lada

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 57 položek
1 2 3 .. 6 > >>