Nejprodávanější tituly - prosinec 2016

Selský baroko
(6x)
Děj novely se odehrává v současnosti ovšem úzce se dotýká tématu kolektivizace v 50. letech. Její hrdina při pátrání po rodokmenu postupně rekonstruuje příběh udání z této doby. Magnesia litera 2006 - nejlepší kniha roku
Ukázky

Selský baroko

269 Kč
Babička drsňačka
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
Ukázky

Babička drsňačka

245 Kč
Dívka v ledu
(11x)
Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život.

Dívka v ledu

404 Kč
Praha noir
(4x)
Cigan, Goffa, Hejdová, Klevisová, Kopřiva, Neff, Pilátová, Procházka, Soukupová, Stančík, Sýkora, Šabach, Tučková, Urban. Čtrnáct předních českých autorů navazuje na bohatou tradici kriminálních a tajemných příběhů s pražskými náměty.

Praha noir

Pavel Mandys (ed.)
296 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(6x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

538 Kč
Zabiják Anders a jeho přátelé
(8x)
Třetí humoristický román světového bestselleristy a autora nejoblíbenějšího románu roku 2014 v Česku.

Zabiják Anders a jeho přátelé

341 Kč
Deníček moderního páru
(1x)
Kdo by neznal eskapády „moderního fotra“, které Dominik Landsman zachytil ve svých úspěšných Deníčcích? Nová kniha, kterou napsal společně s blogerkou a spisovatelkou Zuzanou Hubeňákovou, se pouští na stejnou půdu.

Deníček moderního páru

323 Kč
Průvodce neklidným územím I.
(3x)
Kniha srozumitelným a zábavným způsobem přibližuje komplikovaný svět moderního umění.
Ukázky

Průvodce neklidným územím I.

716 Kč
Jezero
(8x)

Bianca Bellová napsala brilantní novelu, která se podobá i nepodobá jejím předchozím knihám. Zůstává syrovost vidění, přesný a úsečný jazyk. Ale tentokrát se ocitáme v úplně jiném světě, hutnějším, hlubším, osudovějším.

Ukázky

Jezero

269 Kč
Nitranská brána smrti - 30%
(2x)
Při vojenském tažení do Horních Uher proti králi Štěpánovi obsadí vojska Přemysla II. Otakara Nitru. Zatímco hlavní síly pokračují v tažení, město dočasně spravuje zástupce českého krále Oldřich z Chlumu a má za úkol vypátrat ztracený relikviář.
Ukázky

Nitranská brána smrti

199 Kč
139 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>