Nejprodávanější tituly - prosinec 2016
hudba

Láska jako oliva - 11%
Láska jako oliva je první akustická deska Ivana Hlase, díky absenci velké kapely působí velmi přirozeně, nenásilně a zároveň křehce. Vynikající texty mají přesah do skutečné poezie.
hudba

Láska jako oliva

269 Kč
239 Kč
Reprezent - 11%
Rok a půl po vydání zlaté desky Romano Hip Hop, po hektickém čase, který úspěch alba přinesl, vydávají Gipsy.cz album Reprezent. CD navazuje na debutovou nahrávku a přináší s sebou rozvinutý romano hip-hop style, skvěle kombinující hip hop, rap romskou tradiční hudbu i popové a R´n´B prvky.
hudba

Reprezent

269 Kč
239 Kč
Tanec! - 11%
Když tanec, tak mazec! Ideální na provětrání sluchových, mozkových, srdečních a dalších závitů. Schodiště, to je cesta do netušených prostor a zákoutí, do temných sklepů a jasných výšin.
hudba

Tanec!

134 Kč
119 Kč
Hrajeme si u maminky - 11%
Při poslechu nového CD Hradišťanu si uvědomíte jak je důležité zpívat, a nikoli jen pasivně poslouchat, jak je dobré si připomenout písně, ve kterých je ukryt život našich předků, a jak je dobré, že vznikají písně nové.
hudba

Hrajeme si u maminky

269 Kč
239 Kč
V hoře - 11%
Svérázná poetika skladeb, které oscilují od šansonu až po inspiraci lidovou či klasickou hudbou. Hudba na vlnách přílivu a odlivu – v několika okamžicích dostane naše smysly do smutných míst duše a vzápětí je rozproudí sofistikovaným hudebním drivem.
hudba

V hoře

269 Kč
239 Kč
Jako Šántidéví - 11%
Autorka, která měla hudbu v krvi. Byla schopná s neuvěřitelnou lehkostí napsat píseň v jakémkoliv myslitelném stylu a naprosto bezchybně a autenticky ji zazpívat. Album Jako Šantidéví bylo její poslední.
hudba

Jako Šántidéví

269 Kč
239 Kč
Miki je král - 11%
Pokud toužíte po léku na špatnou náladu, Miki je král vás spolehlivě postaví na nohy díky své hudební vitalitě a veselým textům, které nepřekvapí silnými metaforami, ale potěší lehkou a plynulou hrou slov a slovních spojení.
hudba

Miki je král

89 Kč
79 Kč
Při mně stůj - 11%
Písničkářka, harmonikářka a snad nejpřesněji šansoniérka Radůza, jejíž album Při mně stůj lze bez velkého váhání přiřadit k tomu nejlepšímu, co v české populární hudbě vzniklo.
hudba

Při mně stůj

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 48 položek
<< < 1 .. 3 4 5