Nejprodávanější knihy - únor 2016
beletrie

Atlas odlehlých ostrovů
(6x)
V dnešním globalizovaném světě se zdá téměř nemožné, že ještě existují těžce dosažitelná místa. Obrazová publikace s doprovodnými příběhy. Nejkrásnější kniha Podzimního knižního veletrhu (2012)- cena města Havlíčkův Brod.
beletrie

Atlas odlehlých ostrovů

493 Kč
Barneyho verze
(1x)

Vtipný a hubatý, půvabně upřímný pseudomemoár židovského spisovatele Barneyho Panofského, který za svého života vypil moře whisky, miloval nesprávnou ženu, znal se s kdekým a zapletl se do kriminálního případu.

beletrie

Barneyho verze

358 Kč
Bez viny a bez trestu
Soubor esejů Jeana Améryho (1912-1978) se vrací do období druhé světové války a let následujících a zachycuje autorovu klíčovou zkušenost - zážitky židovského vězně nacistických vyhlazovacích táborů.
beletrie

Bez viny a bez trestu

252 Kč
Bezpečí za mřížemi
Ve třetí knize ze série Mrtví živí se zdá, že skupina přeživších konečně dorazila do bezpečí. Kde jinde by člověk měl být lépe chráněný před útoky zvenčí, než ve vězení?
beletrie

Bezpečí za mřížemi

269 Kč
Boletus arcanus
(10x)
Nový román úspěšného českého spisovatele si pohrává s klasickou českou vášní – houbařením. Vypráví příběh mladého nakladatelského redaktora Gregora Martyho, který bojoval s podivuhodnou drogou a málem nad ní zvítězil. Vychází s 3D ilustracemi Pavla Růta.
beletrie

Boletus arcanus

296 Kč
Bouráci
(1x)
Legendární klukovská série: Piskoř a Filda počtvrté!
beletrie

Bouráci

224 Kč
Bývalý bubeník
První do češtiny přeložený román Hermana Brusselmanse, význačného vlámského spisovatele a kontroverzní postavy, autora více než čtyř desítek knih. Částečně autobiografický text, který se dočkal i filmového zpracování.
beletrie

Bývalý bubeník

215 Kč
Cesty a křižovatky
Světla Mathauserová se narodila na Podkarpatské Rusi a v ní prožila své harmonické dětství i počátek gymnaziálních let. Osobní vzpomínání autorka organicky prokládá historickými, jazykovědnými i kulturně historickými komentáři.
beletrie

Cesty a křižovatky

162 Kč
Číňanova pěna
Souborné knižní vydání tří próz – Měsíc ve žních, Dimanche a Paris a Číňanova pěna. Dílčí obrazy jsou zde propojeny v jedinou všeobsáhlou metaforu, která vyslovuje trpkost i chválu lidské existence...
beletrie

Číňanova pěna

211 Kč
Čtrnáct
Pokračování oblíbené řady pro dívky přináší mnohá překvapení a další novinky ze života Viki, která se letos chystá konečně do devítky.
beletrie

Čtrnáct

268 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100