Nejprodávanější e-knihy - únor 2016
umění

Posvátná geometrie - 20%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
umění
Ukázky

Posvátná geometrie

149 Kč
119 Kč
Škola interiérového designu - 20%
Publikace není učebnicí, ale vychází z osnov a především dlouholetých zkušeností lektorů Interier design školy Intermezzo. Nikdy není pozdě naučit se něco nového...
umění
Ukázky

Škola interiérového designu

509 Kč
407 Kč
Kůže - zpracování a výrobky - 20%
Jediná publikace na českém trhu, která se věnuje nejrůznějším výrobkům z kůže vznikajících v různých kožedělných odvětvích. Výhodou pro čtenáře jsou komplexní informace o více řemeslech, kterými se kvůli velkému množství kožených produktů kniha zabývá.
umění
Ukázky

Kůže - zpracování a výrobky

186 Kč
149 Kč
Literatura k dějinám umění - 20%
Základní příručka pro studenty dějin umění a cenný zdroj informací pro všechny zájemce o problematiku.
umění
Ukázky

Literatura k dějinám umění

110 Kč
88 Kč
O duchovnosti v umění - 20%
Autor (jedna z největších postav moderního výtvarného umění) v knize rozvíjí myšlenky - výsledky pozorování a pocitů z období několika let na počátku 20. století.
umění
Ukázky

O duchovnosti v umění

139 Kč
111 Kč
Máj - 20%
(2x)
Máj je lyrickoepická skladba Karla Hynka Máchy vydaná roku 1836. Bývá považována za vrcholné dílo českého literárního romantismu.
umění
Ukázky

Máj

99 Kč
79 Kč
Architekti CZ - 20%
(2x)
Cesta do hlubin architektovy duše - i tak by se dala nazvat kniha dvaceti rozhovorů s pečlivě vybranými osobnostmi současné české architektury řazenými v pravidelném sledu od nejstarších po nejmladší.
umění
Ukázky

Architekti CZ

297 Kč
238 Kč
Geometrie v dějinách náboženství
Titul a podtitul knihy zcela přesně charakterizují ústřední téma těchto úvah. Na konkrétních příkladech z dějin umění autor dokládá souvislosti mezi geometrií, kulturou a náboženskými i sociálními změnami.
umění
Ukázky

Geometrie v dějinách náboženství

158 Kč
Slovníček výtvarného umění a architektury - 20%
(1x)
"Slovníček" je přehledným a stručným průvodcem po pojmech z výtvarného umění a architektury. Obsahuje výklad 150 pojmů, od "Abstraktního umění" až po "Žánrové umění".
umění
Ukázky

Slovníček výtvarného umění a architektury

45 Kč
36 Kč
Křivky - 20%
V této krásné knížce do kapsy, naplněné ilustracemi a užitečnými diagramy, výtvarnice Lisa DeLong předvádí časem prověřené postupy, které jsou základem užití křivek a rostlinných forem v tradičním vizuálním umění.
umění
Ukázky

Křivky

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>