Nejprodávanější tituly - únor 2016
film a divadlo

Opera nás baví - 11%
Milé děti, nebojte se opery! Opera není jen pro dospělé ale je i pro vás.
film a divadlo

Opera nás baví

539 Kč
479 Kč
Ozvěny malých scén 2 - 11%
Zachycené scény a vystoupení dvojic či trojic kabaretního, popř. písničkářského typu. Účinkuje Zdeněk Dušek, Radka Fidlerová, Václav Helšus, Karel Kerlický, Lenka Machoninová a další.
film a divadlo
Ukázky

Ozvěny malých scén 2

89 Kč
79 Kč
Otakar Vávra – 100 let
(1x)
Výjimečná kniha představuje z několika pohledů filmového režiséra Otakara Vávru (*28. února 1911). Zahrnuje také kompletní filmografii, souhrnnou bibliografii a množství unikátních fotografií.
film a divadlo

Otakar Vávra – 100 let

269 Kč
Český hraný film a filmaři za protektorátu - 11%
(13x)
Kniha je vzhledem ke komplexnosti, fundovanosti, šíři a novosti zpracování zásadním příspěvkem k dějinám kultury a filmu ve sledovaném období.
film a divadlo
Ukázky

Český hraný film a filmaři za protektorátu

441 Kč
392 Kč
Předpoklady japonské scéničnosti - 11%
(1x)
Vnímání krásy – vybrané japonské estetické koncepty / Obřad a scénování / Scénologie japonského prostoru k obývání / Energie slova v prostoru / Prostor a pohyb – síla tradic v japonském jevištním umění / Divadelní setkávání Japonska se Západem
film a divadlo

Předpoklady japonské scéničnosti

216 Kč
192 Kč
Hurvínek a červený kohout - 20%
Veselý příběh malého Hurvínka a jeho tatínka Spejbla, který sepsali Miloš Kirschner, Vladimír Straka a Irena Straková. Na audioknize účinkují Miloš Kirschner a Helena Štáchová.
film a divadlo
Ukázky

Hurvínek a červený kohout

69 Kč
55 Kč
Peter Kubelka - 11%
Cílem publikace je předložit čtenáři portrét rakouského filmaře Petera Kubelky, který patří k stěžejním postavám dějin světové kinematografie. Jeho tvorbu charakterizuje bezvýhradné sepětí s filmem, jeho historií, teorií, technologií i propagací.
film a divadlo

Peter Kubelka

170 Kč
151 Kč
Divadlo za časů Nerona a Seneky - 11%
Naše přední teatroložka ve své práci zkoumá velkou proměnu v divadle antického Říma: odklon od dramatu a příklon k podívané všeho druhu, počínající už v 1. století před n.l. a hlavně za vlády julsko-klaudijské dynastie.
film a divadlo

Divadlo za časů Nerona a Seneky

200 Kč
178 Kč
Nová filmová historie - 11%
Antologie Nová filmová historie nabízí odpovědi na některé základní otázky historie filmu, médií a audiovizuální kultury.
film a divadlo

Nová filmová historie

500 Kč
444 Kč
Klasika před školou - 20%
Projekt, ve kterém se děti předškolního věku seznamují zábavně, nenásilnou formou, prostřednictvím pohybu, malování, hry, fantazie s klasickou hudbou.
film a divadlo
Ukázky

Klasika před školou

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 45 položek
1 2 3 .. 5 > >>