Nejprodávanější tituly - únor 2016
horory

Král ve žlutém - 6%
(1x)
Mysteriózní soubor hororových a dekadentních povídek z roku 1895.
horory
Ukázky

Král ve žlutém

253 Kč
238 Kč
Truhla ze zálivu smrti - 11%
Venku se zešeřilo, vítr vmetá do oken spršky deště a vy jste doma úplně sami. Je načase se bát. Třeba s triptychem novel, jenž právě držíte v rukou.
horory

Truhla ze zálivu smrti

134 Kč
119 Kč
12 nesmrtelných - 6%
Víte, čím se živí bratislavské bludičky, jak se seznámili rodiče Lucase Hildebrandta nebo proč je dobré být mrtvý? To vše a mnohé další se dovíte v antologii sestavené z povídek a novel vybraných Akademií SFFH.
horory
Ukázky

12 nesmrtelných

338 Kč
318 Kč
Revival - 11%
Temný a uhrančivý román z pera slavného mistra napětí. Revival vypráví o knězi, který před lety přijel do novoanglického městečka, získal si zdejší obyvatele a stal se přítelem a mentorem malého chlapce.
horory

Revival

333 Kč
296 Kč
Rej upírů - 11%
Soubor klasických povídek různých autorů je ukázkou hororové literatury, která kromě hrůzy a tajuplnosti nepostrádá romantické prvky a literární kvalitu.
horory

Rej upírů

242 Kč
215 Kč
Detektivní kancelář Sirius - 11%
Současná Praha. Den střídá noc; po ulicích chodí lidé a mezi nimi nepovšimnuty bytosti, které lidmi nejsou - nebo jimi jsou jen napůl. Někdo to ale dovede rozpoznat...
horory

Detektivní kancelář Sirius

212 Kč
188 Kč
Bezpečí za mřížemi - 11%
Ve třetí knize ze série Mrtví živí se zdá, že skupina přeživších konečně dorazila do bezpečí. Kde jinde by člověk měl být lépe chráněný před útoky zvenčí, než ve vězení?
horory

Bezpečí za mřížemi

269 Kč
239 Kč
Vyhlídka na věčnost - 20%
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
159 Kč