Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2016

Cesta na jitřní
(1x)
Výběr z Čepových próz sleduje sice částečně autorův vlastní výbor povídek, který vyšel v roce 1944 s názvem Sestra úzkost, byl ale především veden subjektivně. Audio CD MP3

Cesta na jitřní

161 Kč
Lovestory ve výtahu
Kniha Lovestory ve výtahu a dalších 77 povídek z fleku původně vznikala jako blog. Původním plánem Miloše Čermáka bylo napsat každý den jednu krátkou povídku.

Lovestory ve výtahu

161 Kč
Mámin seznam
Mámě dvou malých synů před několika lety zjistili rakovinu v pokročilém stadiu a ona věděla, že se nemůže vyléčit. Když tušila, že smrt se blíží, začala s pomocí manžela sepisovat rady, jimiž se po jejím odchodu mají řídit,a nazvala je Mámin seznam.

Mámin seznam

305 Kč
Máslem dolů
(8x)
V novele Máslem dolů se Petr Šabach tentokrát zamýšlí nad otázkou, proč vás nějaké vlezlé okolnosti stále nutí měnit plány a odkládat odpočinek, který byste tolik potřebovali, na dobu neurčitou. Čte Tomáš Hanák a Petr Šabach.

Máslem dolů

210 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(3x)
Noc z 30. na 31. 5. 1945. Gerta Schnirch, matka několikaměsíční dcerky, je jen s osobními věcmi „odsunuta" společně s ostatními brněnskými Němci směrem na Vídeň.

Vyhnání Gerty Schnirch

314 Kč
Kvak a Žbluňk jsou kamarádi
(1x)
Úsměvné a hřejivé vyprávění o dvou kamarádech, zeleném žabákovi Kvakovi a hnědém ropušákovi Žbluňkovi. Audioknih v interpretaci Vojtěcha Dyka a Jakuba Prachaře.

Kvak a Žbluňk jsou kamarádi

212 Kč
Myslete na velké cíle
Autoři v audioknize odhalují tajemství jak myslet ve velkém, jednat podle toho a dosáhnout jedinečného úspěchu.

Myslete na velké cíle

618 Kč
Žítkovské bohyně
(38x)
Vysoko v kopcích Bílých Karpat jsou řídce rozeseta přikrčená stavení. Všude je daleko. Říká se, že právě proto si tam některé ženy dokázaly uchovat vědomosti a intuici, kterou jsme ztratili. Předávaly si ji z generace na generaci řadu století.

Žítkovské bohyně

314 Kč
Hubneme s Křídly
(1x)
Nahrávka je zaměřena k celkovému nastartování organismu vložením očistných kódů na hubnutí podle proporcí každého jedince (výška, věk nebo stavba kostí). Tzn., že zhubnete na váhu, která je pro vás v daném životním období daná.

Hubneme s Křídly

213 Kč
Něžná je noc
Dramatizace světoznámého románu o vzestupu a pádu psychiatra Dicka Divera.

Něžná je noc

254 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 67 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>