Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2016

S Blbounem za velkým dobrodružstvím
(1x)
Jeníček, Mařenka a jejich svérázný kamarád Blboun nejapný jsou zpět a s nimi i známé postavy ze světa pohádek. Tentokrát se dozvíme pravdu o tom, jak to bylo se Šípkovou Růženkou, Otesánkem nebo Čertem a Káčou.

S Blbounem za velkým dobrodružstvím

134 Kč
Sára - kniha první
(1x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. Má zlomyslného bratra, který ji neustále provokuje, kruté a bezcitné spolužáky a ve škole ji to moc nebaví. Je zkrátka jako mnoho jiných dnešních dětí.

Sára - kniha první

254 Kč
Stařec a moře
(2x)
Nejslavnější dílo Ernesta Hemingwaye, novela, za kterou obdržel v roce 1954 Nobelovu cenu za literaturu. Příběh se odehrává v malé kubánské vesnici poblíž Havany, odkud starý rybář Santiago vyjíždí sám na lov.

Stařec a moře

269 Kč
Touha jménem Einodis
Původní český komorní muzikál Letní scény Divadla Ungelt pro Martu Kubišovou a Anetu Langerovou. Příběh inspirovaný nevšedním osudem baronky Sidonie Nádherné, poslední majitelky zámku Vrchotovy Janovice.

Touha jménem Einodis

341 Kč
Ulička hanby
Příběh o majitelce luxusníhio nevěstince.

Ulička hanby

251 Kč
Vánoce s Františkem Nepilem
Výběr povídek s vánoční tematikou (od Adventu až po Silvestr z knih Dobré a ještě lepší jitro, Dobrou a ještě lepší neděli plus ještě něco navíc. To vše v autorově neopakovatelném podání a protknuto melodiemi známých koled.

Vánoce s Františkem Nepilem

206 Kč
Bylo to na váš účet
Jedna z nejvýznamnějších rozhlasových her Ludvíka Aškenazyho vychází z Aškenazyho povídek, konkrétně z povídky Vajíčko. Dodnes patří k tomu nejlepšímu, co v oblasti rozhlasové dramatiky vzniklo.

Bylo to na váš účet

179 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
Duinské elegie
Verše známého německého básníka v interpretaci Václava Vydry s hudebním doprovodem J. S. Bacha.

Duinské elegie

179 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>