Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2016

Jako Čuk a Gek
Ne každý má ten dar vykřesat jiskřičku humoru i z té nejvšednější a nejbanálnější situace. Petru Novotnému a Františku Ringo Čechovi však toto nadání rozhodně nechybí. Dokládá to i jejich osobitý cestopis, jenž se dočkal i své knižní podoby.

Jako Čuk a Gek

179 Kč
Klofáci

Michal Souček a Filip Fialka popáté a naposledy!!! Jako Puntíkáři, Duchaři, Kouzláci a Bouráci zůstali nerozluční kamarádi při zachraňování spolužáků, psů, rodičů, skautů, školy i kouzelníků.

Klofáci

242 Kč
Krev elfů
Meč, magie a vyzvědačké intriky. První část legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě - Ciri z Cintry. Zaklínač pečuje o plamen, který může zapálit celý svět..

Krev elfů

359 Kč
Lentilka pro dědu Edu a Trenky přes kalhoty
(1x)
Malý Honzík se má, bydlí s ním a s rodiči nejen dědeček Arnošt, ale i pradědeček Eda, a tak má Honzík doma dědečky dva. S dědou Edou je veselo, ale občas Honzíka rozzlobí, když mu děda něco provede.

Lentilka pro dědu Edu a Trenky přes kalhoty

242 Kč
Mluviti pravdu
(4x)
Román psaný podle skutečného příběhu, který hlavní hrdina na sklonku svého života vypráví autorovi, jenž na jeho základě bilancuje i svůj vlastní život. Válka, lidské utrpení, ale i životní láska, tajné sny, lidská síla a odvaha.

Mluviti pravdu

269 Kč
Muži, co zírají na ženy a dalších 33 povídek z fleku
Čtyřiatřicet vtipných absurdních a hravých povídek „ze života“, jejichž hrdinové se ve své snaze o štěstí, sex, uznání a peníze občas vypraví i za hranice obvyklých jevů, vypráví sám autor – známý český novinář a komentátor.

Muži, co zírají na ženy a dalších 33 povídek z fleku

233 Kč
Nevěra
Linda vede zdánlivě dokonalý život: má milujícího zámožného manžela, dvě úžasné děti a jako úspěšná novinářka pracuje v prestižním ženevském listu. Znenadání však přijde okamžik pravdy .....

Nevěra

314 Kč
Nulté číslo
(7x)
V Nultém čísle se vrací Ecovo oblíbené prostředí redakce. Ztroskotaný nájemný spisovatel připravuje nulté číslo bulvárního plátku Zítřek, jehož cílem je spíš vydírat než informovat.
Ukázky

Nulté číslo

314 Kč
Pikantní astrologie
Chcete se podívat na rubovou stránku všech dvanácti znamení?

Pikantní astrologie

206 Kč
Renouškovy povídky
Renouškovy povídky vznikly z rozhovorů mezi Léopoldem Chauveau a synem Renouškem, který veden dětskou zvídavostí klade různé všetečné otázky. Tatínek mu na ně odpovídá lehce groteskními, místy absurdními podobenstvími a bajkami.

Renouškovy povídky

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>