Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2016

S elegancí ježka
(6x)
Jemně ironické vyprávění o hlubokých věcech se svůdnou lehkostí, prostý a dojemný příběh o setkávání a míjení, o slepotě a vidění, o pomíjivosti i věčnosti.

S elegancí ježka

116 Kč
Muž z ostrova Lewis
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
Cesta pravého muže
(8x)
Audio verze bestselleru Davida Deidy obsahuje nahrávku, jež je duchovním průvodcem pro muže aneb jak si poradit s výzvami, které před muže staví ženy, práce a sexuální touha.

Cesta pravého muže

199 Kč
Nahá pravda
(7x)
Nemáte čas číst? Nebo byste rádi rozumně využili čas například strávený v autě? Autoři loňského bestselleru Všechno je jinak, známí ekonomové Šichtařová a Pikora, ve své audioknize Nahá pravda rozcupovávají mýty, které se na nás valí z médií.

Nahá pravda

230 Kč
Hlavní přelíčení
(1x)
Dramatizovaná četba z románu inspirovaného soudničkou o penězchtivém železničním zřízenci a vdavekchtivé služebné.

Hlavní přelíčení

116 Kč
Bouráci
Čtvrtá audiokniha ze série Pachatelé dobrých skutků o dvou kamarádech, kteří s nevinnými úmysly vyvádějí jednu lumpárnu za druhou. Michal s Filipem se touží stát skauty survivory.

Bouráci

269 Kč
České pohádky (Karel Jaromír Erben)
Opravdu česká klasika, aneb české původní, nepřevyprávěné pohádky Karla Jaromíra Erbena, v pohádkovém podání samotného Jiříka ze Zlatovlásky, Petra Štěpánka.

České pohádky (Karel Jaromír Erben)

224 Kč
Goldstein píše dceři
Prvotinou Goldstein píše dceři započala autorka Irena Dousková řadu populárních knih se silnými autobiografickými rysy – Hrdý Budžes, Oněgin byl Rusák a Darda.

Goldstein píše dceři

248 Kč
Hostina pro vrány -  Píseň ledu a ohně 4
(2x)
Čtvrtá kniha epického fantasy eposu. Souborné vydání.

Hostina pro vrány - Píseň ledu a ohně 4

424 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>