Nejprodávanější tituly - únor 2016

Evoluční tání aneb o původu rodů
Kniha volně navazuje na předchozí dílo Zamrzlá evoluce aneb Je to jinak, pane Darwin a představuje teorii zamrzlé evoluce poprvé v celé šíři.

Evoluční tání aneb o původu rodů

311 Kč
Exhumace

Kdo má rád Kahudu, má ho rád pro jeho skvělé vypravěčství, pro jeho obrazutvornost a humor, pro jeho rochnění v textu o životě a všem, co k němu patří. Další povídková kniha v kompaktní sérii druhých vydání.

Exhumace

194 Kč
Existence
(1x)
Svět roku 2048. Telefony jsou zabudované přímo v implantovaných čipech a ovládané ťukáním zubů o sebe. Inteligentní aiwarové brýle zobrazují svět, překrytý vrstvami virtuální reality. Rozpoznají a pojmenují každou osobu a prozradí o ní všechno...
Ukázky

Existence

249 Kč
Flouk a Líla
Pohádkový příběh o velikém přátelství počítačové myši a kouzelného kocoura.

Flouk a Líla

224 Kč
Freudova neurofyziologie mysli
Když v 19. století vznikala psychologie jako samostatná věda empirické povahy, moderní neurověda dosud neexistovala. Neurovědná témata se však diskutovala přinejmenším na poli psychofyziky, z jejíhož základu vzešel i tento soubor Freudových dopisů.

Freudova neurofyziologie mysli

152 Kč
Gabriela Preissová
Monografie je doplněna výborem všech autorčiných děl. Čtenář tak v textových přílohách knihy i na přiloženém DVD dostává do rukou umělecky živé jádro díla Gabriely Preissové spolu s díly pozdějších tvůrců, kteří stěžejní autorčina dramata adaptovali.

Gabriela Preissová

473 Kč
Genetika v klinické praxi II.
Současná medicína se snaží kromě své terapeutické role rovněž nemocem předcházet a intenzivně hledá jejich příčiny. Prevence se na prvním místě opírá o diagnostiku. Takovou, která často dokáže již v době, než choroba propukne, na nebezpečí upozornit.

Genetika v klinické praxi II.

270 Kč
Grammatyka Cžeska
Katalog k výstavě mluvnic češtiny, kterou společně pořádají a (září 2015 až únor 2016), pojatý jako kniha systematicky mapující gramatiky češtiny od první mluvnice češtiny (1533) po vědecké mluvnice Jana Gebauera.

Grammatyka Cžeska

215 Kč
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů

Grilování, jaké jste ještě nezažili! V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel.

Grilování - 140 moderních grilovacích receptů

539 Kč
Gstaad
(1x)
Román Gstaad oceňovaného nizozemského autora Arnona Grunberga mapuje zrod a vývoj pokřiveného člověka, jehož nesnadná životní cesta zavádí do stále větší temnoty.

Gstaad

276 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>