Nejprodávanější tituly - březen 2016
horory

Fantóm opery - 11%
Romantický horor Gastona Lerouxe Fantóm opery z roku 1910 je dnes známý především díky muzikálovému zpracování Adrewa Lloyda Webera, které mělo světovou premiéru v roce 1986 v Londýně a nyní se úspěšně uvádí i u nás.
horory

Fantóm opery

206 Kč
183 Kč
Právo nálezce - 11%
Jakou moc má vyprávění příběhů a jak může literatura zasáhnout do života? John Rothstein je věhlasný spisovatel, ale už léta nic nepublikoval. A jeho věrný čtenář Morris Bellamy zuří!
horory

Právo nálezce

360 Kč
320 Kč
Vyhlídka na věčnost - 11%
(4x)
Žijí mezi námi – známe je z televize, z rozhlasu i z novin – mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory

Vyhlídka na věčnost

449 Kč
399 Kč
Truhla ze zálivu smrti - 11%
Venku se zešeřilo, vítr vmetá do oken spršky deště a vy jste doma úplně sami. Je načase se bát. Třeba s triptychem novel, jenž právě držíte v rukou.
horory

Truhla ze zálivu smrti

134 Kč
119 Kč
Rej upírů - 11%
Soubor klasických povídek různých autorů je ukázkou hororové literatury, která kromě hrůzy a tajuplnosti nepostrádá romantické prvky a literární kvalitu.
horory

Rej upírů

242 Kč
215 Kč
Revival - 11%
Temný a uhrančivý román z pera slavného mistra napětí. Revival vypráví o knězi, který před lety přijel do novoanglického městečka, získal si zdejší obyvatele a stal se přítelem a mentorem malého chlapce.
horory

Revival

333 Kč
296 Kč
Srdce v Atlantidě - 11%
Pět kratších příběhů, které na sebe volně navazují, se odehrává během několika desítek let v druhé polovině minulého století. Hrdiny provázíme od dětství přes vysokoškolský život až po krutou zkušenost ve Vietnamu.
horory

Srdce v Atlantidě

306 Kč
272 Kč
Chutná těla - 6%
(3x)
Nechutně vtipný a zároveň dojemný horor nám nabízí netradiční pohled na těžký (ne)život jednoho existenciální krizí sužovaného zombíka.
horory

Chutná těla

237 Kč
223 Kč
Drákulův švagr - 20%
Nejslavnější české hororové povídky! Originální vypointované příběhy, které jsou směsí černého humoru a hrůzostrašného vyprávění.
horory
Ukázky

Drákulův švagr

199 Kč
159 Kč