Nejprodávanější knihy - březen 2016
beletrie

Provazochodkyně - 6%
(4x)
Provazochodkyně přináší napínavou a velmi propracovanou sondu do složitých motivů idealismu a odvahy těch, kteří nepřestali bojovat ani poté, co druhá světová válka dávno skončila.
beletrie
Ukázky

Provazochodkyně

339 Kč
319 Kč
Měsíc nad Soho - 6%
(4x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
beletrie
Ukázky

Měsíc nad Soho

246 Kč
231 Kč
Ochlazení - 6%
(6x)
Nové vydání románu Michaela Žantovského Ochlazení nelze nazvat doslovně „špionážním thrillerem z blízké budoucnosti“, jak uvádí podtitul knihy. Ochlazení je už dnes svým způsobem thrillerem z horké současnosti.
beletrie
Ukázky

Ochlazení

295 Kč
278 Kč
Kafe a cigárko
(11x)
Jak v době blogové vytvořit ze svého blogu fenomén, který se pro zástupy čtenářů stane čtvrteční drogou? Jak přetavit spontánní (rozuměj úplnou náhodou vzniklý) nápad v prestižní Magnesii Literu? Jednoduše: především nesmíte mít nic z toho v úmyslu.
beletrie

Kafe a cigárko

89 Kč
Jaro - 6%
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
beletrie

Jaro

239 Kč
224 Kč
Ratajský les - 11%
(4x)
Kde chybí spravedlnost, nastupuje odplata. Zločiny padesátých let jsou sice promlčeny, ale jejich aktéři dodnes v klidu žijí. Jsou tu ovšem také lidé, kteří jsou přesvědčeni, že na zaplacení viny není nikdy dost pozdě.
beletrie
Ukázky

Ratajský les

251 Kč
223 Kč
Bůh v troskách - 53%
(2x)

Navzdory tomu, co zažil v bitvách druhé světové války, bude pro hlavního hrdinu Teddyho nejtěžší prožít budoucnost, v niž ani nedoufal.

beletrie
Ukázky

Bůh v troskách

318 Kč
148 Kč
7x ve vedlejší úloze - 58%
(2x)

Novinářka Alice Horáčková se do podrobna vyptávala osmi sourozenců sedmi výjimečných lidí na to, jaké to je, žít svůj život ve vedlejší úloze. Zjistila, že to je často těžší než vystupovat v hlavní roli.

beletrie
Ukázky

7x ve vedlejší úloze

238 Kč
99 Kč
Čáp nejni kondor - 11%
Autobiografická kniha písničkářky Radůzy obohacená o fotky ze soukromého archivu s interaktivní obálkou a s audioknihou jako bonus.
beletrie
Ukázky

Čáp nejni kondor

215 Kč
191 Kč
Aristokratka ve varu - 11%
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!
beletrie

Aristokratka ve varu

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>