Nejprodávanější tituly - březen 2016
romantika

Závazek
Historická romance zasazená do období 1100 n.l., kdy Anglie byla zasažena smrtí Viléma II. a na královský trůn nastupuje Jindřich I. Gillian nikdy nebyla obyčejná dívka. Její život už od raného dětství byl provázen viděním věcích budoucích.
romantika
Ukázky

Závazek

120 Kč
Šťastná kniha
(8x)
Taky vás někdy napadlo, že byste chtěli změnit svůj život? Odjet meditovat do Indie? Chovat bio ovce na Šumavě? Zachraňovat děti v Africe? Pracovat v baru na středomořské pláži?
romantika

Šťastná kniha

206 Kč
Cukr a sůl
Doposud idylické manželství Luboše a Nory zaznamenává trhliny. Dcery Dominika a Veronika jsou ve věku, kdy už nepotřebují chůvu a Nora se chce začít realizovat ve své profesi. Její manžel je však zásadně proti. Jejich vztah se ocitá na počátku konce.
romantika

Cukr a sůl

296 Kč
Vzpoura plyšového medvídka
(2x)
Jitka musí skousnout nevěrníka i ponižující výběrové řízení, které vede její spolužačka Dana. Ta dává Jitce nepokrytě najevo, co si o jejích ne/schopnostech myslí...
romantika
Ukázky

Vzpoura plyšového medvídka

149 Kč
Vejce a já
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
Máma pro Veroniku
(1x)
Marie, sestra v nemocnici, žije v manželství, ve kterém je víc zla a smutku než hezkých chvil. Navzdory tomu však se svým mužem Petrem zůstává: nechce zradit své dívčí sny... a hlavně touží naplnit ten nejpodstatnější - mít dítě.
romantika

Máma pro Veroniku

296 Kč
Rok Patrika
(4x)
Domácí násilí je ožehavé téma, které se týká všech společenských vrstev. Cílem knihy je ukázat, že nikdo by se neměl v podobné situaci stydět, bát se ostudy nebo čehokoliv jiného. Novela je prvotinou autorky Kláry Bártové.
romantika

Rok Patrika

224 Kč
Božský cizinec

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika

Božský cizinec

358 Kč
Srdce jako led - 30%
Kníže Alexandr si na filmovém festivalu pozornost tisku očividně vychutnával. „Kdo je momentálně ženou vašeho srdce, kníže?“ zeptal se jeden z novinářů. Kníže se zadíval do davu a pohledem vyhledal náhodnou známost ze začátku večera.
romantika
Ukázky

Srdce jako led

30 Kč
21 Kč
Zimní láska - 30%
Slavnostní sál zámku Bellinghaus doslova zářil. Princezna Anja s uspokojením zkonstatovala, že silvestrovská party se letos opravdu vydařila.
romantika
Ukázky

Zimní láska

30 Kč
21 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 34 položek
1 2 3 4 > >>