Nejprodávanější knihy - březen 2016
romantika

Šťastná kniha - 11%
(8x)
Taky vás někdy napadlo, že byste chtěli změnit svůj život? Odjet meditovat do Indie? Chovat bio ovce na Šumavě? Zachraňovat děti v Africe? Pracovat v baru na středomořské pláži?
romantika

Šťastná kniha

206 Kč
183 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Máma pro Veroniku - 11%
(1x)
Marie, sestra v nemocnici, žije v manželství, ve kterém je víc zla a smutku než hezkých chvil. Navzdory tomu však se svým mužem Petrem zůstává: nechce zradit své dívčí sny... a hlavně touží naplnit ten nejpodstatnější - mít dítě.
romantika

Máma pro Veroniku

296 Kč
263 Kč
Zapomenuté šaty
(2x)
Annina babička Elsa, uznávaná vědkyně v oboru dětské psychologie, smrtelně onemocní rakovinou. Pro celou rodinu je to velká rána, ale Elsa se rozhodne naplno si užít každou chvíli, která jí ještě zbývá.
romantika

Zapomenuté šaty

89 Kč
Pomíjivost světla - 11%
Milostný příběh mezi jednonohým Alakarem Macodym a moderátorkou a básnířkou Vernou Albrechtovou je především magickou a ironickou poutí do vzpomínek obou milenců.
romantika

Pomíjivost světla

53 Kč
47 Kč
Fronta na lásku - 11%
Drsný příběh, odehrávající se převážně pod klenbou matičky Prahy, je plný nečekaných zvratů. Lásky, nenávisti, touhy, ale i odříkání, v němž nechybí sebezpytování a jen postupné nacházení sama sebe i vnitřní pohled až na samé dno vlastní duše.
romantika

Fronta na lásku

269 Kč
239 Kč
Můj ne tak sladký život - 11%
Cat Crawfordová nechce nic jiného než být normální – nebo aspoň tak normální, jak jen dcera hollywoodského režiséra může být.
romantika

Můj ne tak sladký život

224 Kč
199 Kč
Nataša - 11%
Žárlivost má mnoho tváří... Vždy však v partnerovi vyvolává pocity beznaděje, přináší slzy a bolest.
romantika

Nataša

296 Kč
263 Kč
Rok Patrika
(4x)
Domácí násilí je ožehavé téma, které se týká všech společenských vrstev. Cílem knihy je ukázat, že nikdo by se neměl v podobné situaci stydět, bát se ostudy nebo čehokoliv jiného. Novela je prvotinou autorky Kláry Bártové.
romantika

Rok Patrika

224 Kč
Šerif z Thunder Pointu - 11%
Zástupce šerifa Mac McCain dohlíží na městečko Thunder Point i na své tři děti, které vychovává sám. Konečně se ale zdá, že i on našel štěstí po boku dlouholeté kamarádky Giny Jamesové...
romantika
Ukázky

Šerif z Thunder Pointu

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>