Nejprodávanější tituly - březen 2016
cestopisy

Na sever - 11%
Kniha čtenáře zavede do divoké přírody západní Kanady a Aljašky. Tříměsíční putování začíná v Britské Kolumbii a v amerických státech Washington a Montana.
cestopisy
Ukázky

Na sever

350 Kč
311 Kč
BAM - Bajkalsko-amurská magistrála - 11%
Autor své knize popisuje nejen zážitky ze své cesty, ale také se věnuje historii výstavby železnice, tolik medializované v 70. a 80. letech minulého století.
cestopisy

BAM - Bajkalsko-amurská magistrála

297 Kč
264 Kč
Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak) - 11%

Kniha mapující „české stopy“ v Itálii (a naopak) je spíše jakýmsi „pocitovým“ průvodcem než běžnou příručkou cestovatele.

cestopisy

Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak)

205 Kč
182 Kč
Jak jsem dobýval Ameriku - 11%
Skutečný příběh Českého nelegálního pracovníka v USA. Co všechno se může přihodit a pokazit a jak se toho pokud možno vyvarovat, vám kniha napoví. Dokonce zavítáte i do amerického vězení.
cestopisy

Jak jsem dobýval Ameriku

134 Kč
119 Kč
Srbský deník - 11%
Srbsko je jediná země Evropy, k níž neexistuje knižní průvodce. Země kontroverzní a nenáviděná, hlavně těmi, kdo ji znají jenom ze zpráv před dvaceti lety. Když v ní ale strávíte kus života, promění se v zemi přívětivou, laskavou a štědrou.
cestopisy

Srbský deník

206 Kč
183 Kč
Zápisky a postřehy z cest
(1x)
Přečtěte si nejnovější zápisky z autorových cest za uplynulé tři roky. Obsahují postřehy a zážitky z dvaceti zemí světa, obohacené o zvyklosti a zajímavosti z procestovaných oblastí – tentokrát pohledem „pana profesora na cestách“.
cestopisy

Zápisky a postřehy z cest

89 Kč
Světem na kole - 11%
Lákavý barevný cestopis cestovatele Martina Stillera, který každoročně pořádá festivaly Cyklocestování (cyklocestovani.cz) seznamuje se dvěma jeho největšími cykloexpedicemi: Napříč Austrálií; a Kubou – společně s jihozápadem USA.
cestopisy

Světem na kole

266 Kč
236 Kč
Vúdú, zombie, karnevaly - 6%
(1x)
Autor líčí poutavým a zároveň přehledným způsobem fascinující dějiny a kulturu Afroameričanů. Černoši přišli do Nového světa poprvé před pěti stoletími. Každý dobře ví, že nepřišli z vlastní vůle, ale byli zavlečeni jako zvěř na otrokářských lodích.
cestopisy

Vúdú, zombie, karnevaly

313 Kč
294 Kč
Bajkal - 11%
Cestovatl Marek Šimíček projel 700 km Bajkalu vlastními silami - z toho 250 na bruslích, plus následný výstup na Pik Čerského - dalších 800 kilometrů auty po ledu - 15 000 kilometrů a 14 dnů ve vlacích - téměř 7 týdnů na cestě.
cestopisy

Bajkal

359 Kč
319 Kč
Café Museum - 11%
(1x)
Kniha polského publicisty, cestovatele a spisovatele je osobitě pojatým cestopisem, subjektivně laděným kulturním, historickým, sociologickým a především kulinárním průvodcem po té části Evropy, jejímž společným jmenovatelem je někdejší Rakousko-Uhersko.
cestopisy

Café Museum

203 Kč
180 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>