Nejprodávanější hudba - březen 2016

Nemysli na to
Po úspěchu alba Kup si bicí! natočil výtvarník a básník Jiří Slíva své druhé album, které na rozdíl od debutu obsahuje výhradně nové písně. Ve studiu se opět sešli spřátelení špičkoví jazzoví hudebníci, aby zpěváka doprovodili v patnácti skladbách.

Nemysli na to

261 Kč
Pod drnem
Album Pod drnem skupiny Chudák paní Popelková nabízí letité songy uskupení vzniklého na základě příležitostných hudebních setkání písničkáře Karla Vepřeka se saxofonistou Jaroslavem Šebestou, které koncem 80. let doplnil vizuální bubeník Pavel Heřman

Pod drnem

225 Kč
Relax – Dech, brána života

Řízená relaxační technika jóganidra pro hluboké léčení sebe sama… přináší systematické uvolnění těla a hluboké zklidnění mysli, rozpouští stres a přebytečná napěti v těle.

Relax – Dech, brána života

135 Kč
Relax – Tělo jako strom

Řízená relaxační cvičení pro uvolnění těla, dechu a mysli… patří k velmi oblíbeným formám fyzických a mentálních cvičení, která preventivně uvolňují napětí v těle a mysli.

Relax – Tělo jako strom

135 Kč
Jsme starý jako děti
Třetí autorské album Oskara Petra Jsme starý jako děti vzniklo jako pokus zachytit současný Petrův repertoár, průřez jeho tvorbou ve formě akustického provedení skladeb dávných, minulých i současných.

Jsme starý jako děti

261 Kč
New Chatterbox 1 Class Audio CDs
This is the new edition of this ever popular course for young beginners - now available at three levels.

New Chatterbox 1 Class Audio CDs

610 Kč