Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2016

Sedm svědků
Dva násilníci, jedna žena, jedna vražda a sedm svědků.

Sedm svědků

206 Kč
Karel IV. - Tajný deník
(1x)
Tajný deník: Slyšte svědectví o životě a duši Otce vlasti, schopného a obratného panovníka, dobrého přítele, oddaného manžela a laskavého rodiče, člověka milujícího, neúnavně budujícího, pevného v zásadách i tápajícího.

Karel IV. - Tajný deník

296 Kč
Grey
(3x)
Celosvětově úspěšná erotická sága Padesát odstínu šedi pokračuje! Prožijte známý milostný příběh tentokrát z pohledu neodolatelného Christiana Greye, kterého pro tuto audioknihu neodolatelně ztvárnil charismatický herec Michal Slaný.

Grey

359 Kč
Hlavní přelíčení
(1x)
Dramatizovaná četba z románu inspirovaného soudničkou o penězchtivém železničním zřízenci a vdavekchtivé služebné.

Hlavní přelíčení

116 Kč
Čtyři dohody
(16x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
Ukázky

Čtyři dohody

297 Kč
Stín viny
Dramatizace známého detektivního románu z prostředí bohaté newyorské rodiny, v jejímž středu dojde k nečekané vraždě.

Stín viny

224 Kč
Fantóm opery
Romantický horor Gastona Lerouxe Fantóm opery z roku 1910 je dnes známý především díky muzikálovému zpracování Adrewa Lloyda Webera, které mělo světovou premiéru v roce 1986 v Londýně a nyní se úspěšně uvádí i u nás.

Fantóm opery

206 Kč
Motýlek
(1x)
Francouz Henri Charriere byl v roce 1931 nespravedlivě odsouzen za vraždu na doživotí, strávil dvanáct let v trestanecké kolonii na Ďábelských ostrovech, uprchl a dvacet let poté popsal svůj příběh v bestselleru.

Motýlek

224 Kč
Vzkaz v láhvi
(6x)
Jak dlouho se nese volání o pomoc na mořských vlnách? Může ještě někoho zachránit?

Vzkaz v láhvi

296 Kč
Ostrov šedých mnichů
(4x)
Detektivní příběh dvojnásobné držitelky ceny Jiřího Marka, tentokrát k poslechu! Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena...

Ostrov šedých mnichů

242 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 87 položek
1 2 3 .. 9 > >>