Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2016

Bubákov - 11%
Audiokniha vypráví laskavou a veselou formou pohádkové příběhy ze života strašáků a bubáků. Dozvíte se mnohé o jejich radostech, ale i strastech, které mají s námi lidmi.

Bubákov

224 Kč
199 Kč
Hostina pro vrány -  Píseň ledu a ohně 4 - 6%
(2x)
Čtvrtá kniha epického fantasy eposu. Souborné vydání.

Hostina pro vrány - Píseň ledu a ohně 4

424 Kč
399 Kč
Lentilka pro dědu Edu a Trenky přes kalhoty - 11%
(1x)
Malý Honzík se má, bydlí s ním a s rodiči nejen dědeček Arnošt, ale i pradědeček Eda, a tak má Honzík doma dědečky dva. S dědou Edou je veselo, ale občas Honzíka rozzlobí, když mu děda něco provede.

Lentilka pro dědu Edu a Trenky přes kalhoty

242 Kč
215 Kč
Mluviti pravdu
(4x)
Román psaný podle skutečného příběhu, který hlavní hrdina na sklonku svého života vypráví autorovi, jenž na jeho základě bilancuje i svůj vlastní život. Válka, lidské utrpení, ale i životní láska, tajné sny, lidská síla a odvaha.

Mluviti pravdu

269 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 6%
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.

Příšerné příběhy vánoční

254 Kč
239 Kč
Série C-L - 11%
Detektivní příběh, jenž se stal knižní předlohou filmu Na kolejích čeká vrah.

Série C-L

269 Kč
239 Kč
Tancovala myšička - 11%
Písničky pro kluky a holčičky. Zpívá dětský sbor Prážátka, Prážata a Resonance pod vedením M. Pospíšilové. Dále účinkují Libuše Havelková, Radovan Lukavský

Tancovala myšička

224 Kč
199 Kč
Vánoční příběhy Sherlocka Holmese - 11%
Druhého dne Vánoc se doktor Watson vydal popřát Sherlocku Holmesovi vše nejlepší a našel ho, jak zkoumá ošuntělý, prstěný tvrďák, který nalezl poslíček Peterson na ulici společně s tučnou vánoční husou.

Vánoční příběhy Sherlocka Holmese

134 Kč
119 Kč
Želary / Jozova Hanule
Ucelený a vnitřně nápaditě propojený soubor osmi baladických a současně naturalistických próz, zasazených do období mezi světovými válkami. Čte Lenka Vlasáková.

Želary / Jozova Hanule

179 Kč
Fifty Shades of Grey: Padesát odstínů šedi - 11%
Strhující erotický román o temných touhách v každém z nás… Když se dvaadvacetiletá studentka literatury Anastasia vydává na pohovor s mladým podnikatelem Christianem Greyem, netuší, že potká muže, který jí změní život i hodnoty.

Fifty Shades of Grey: Padesát odstínů šedi

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 87 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>