Nejprodávanější tituly - duben 2016
medicína

Vděčnost - 12%
(1x)
Ve čtveřici esejí, které světoznámý neurolog Oliver Sacks napsal na sklonku svého života, se jejich autor vyrovnává se stárnutím, nemocí a smrtí.
medicína

Vděčnost

102 Kč
90 Kč
Mým marodům - 6%
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
medicína

Mým marodům

203 Kč
191 Kč
Diabetická retinopatie
Po 14 letech se autoři rozhodli přepracovat a vydat již rozebranou knihu, která se zabývá diagnostikou, prevencí a léčbou diabetické retinopatie a dalších očních komplikací cukrovky.
medicína

Diabetická retinopatie

531 Kč
Virginia Satirová - 11%
Kniha psychologických esejů z pera Virginie Satirové spatřila světlo světa dlouho po její smrti. Tohoto úkolu se společně s týmem editorů ujal její blízký spolupracovník John Banmen, který vybral a upravil některé autorčiny starší texty.
medicína

Virginia Satirová

251 Kč
223 Kč
Tichý dech - 20%
(21x)
Kniha získala ocenění Objev roku knižní ceny Magnesia Litera 2014. Přináší unikátní svědectví mladého českého lékaře o tom, jak zachraňoval životy v krizových oblastech afrického Konga a na Haiti.
medicína
Ukázky

Tichý dech

149 Kč
119 Kč
Schizofrenie, její příčiny a léčba - 13%
Schizofrenie je duševní nemoc, se kterou si naši psychologové a psychiatři nevědí dost dobře rady. Jejich potíže se jim snaží ulehčovat různými farmaky, ale podstata nemoci a tím i způsob léčby jim stále zůstává utajen.
medicína

Schizofrenie, její příčiny a léčba

23 Kč
20 Kč
Základy dětského lékařství - 11%
Druhé vydání knihy poskytuje jak studentům medicíny, tak i lékařům základní informace o etiologii, patofyziologii, symptomatologii, diagnostice, terapii a prevenci nemocí běžně se vyskytujících u dětí, a to tak, jak to vyžaduje současná pediatrie.
medicína

Základy dětského lékařství

378 Kč
336 Kč
Úzkost a obavy - 11%
Kniha shrnuje poznatky o generalizované úzkostné poruše a o způsobech terapeutické intervence, kterou nejčastěji představuje kombinace psychoterapie a farmakoterapie.
medicína

Úzkost a obavy

269 Kč
239 Kč
Hollý Martin - O duši a sexu
Rozhovor s psychiatrem a sexuologem Martinem Hollým nahlíží do systému psychiatrické péče, jeho úskalí a nadcházejících proměn v podobě reformy psychiatrie, překonává mýty o psychických poruchách a představuje možnosti jejich léčení.
medicína
Ukázky

Hollý Martin - O duši a sexu

134 Kč
Základy plastické chirurgie - 11%
Publikace zpracovává základní problematiku oboru plastické, rekonstrukční a estetické chirurgie.
medicína

Základy plastické chirurgie

252 Kč
224 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 129 položek
1 2 3 .. 13 > >>