Nejprodávanější e-knihy - duben 2016
historie a fakta

Odstřelovačské eso - 20%
(1x)

V této autobiograficky laděné knize Sutkus detailně popisuje své zážitky z války, založené na pečlivě vedených, téměř deníkových záznamech, i svůj pozdější život ve vyhnanství na Sibiři pod dozorem sovětských tajných služeb.

historie a fakta
Ukázky

Odstřelovačské eso

199 Kč
159 Kč
Mossad - 20%
Nedílnou součástí izraelských dějin byl a dodnes je nemilosrdný zákulisní boj izraelských tajných služeb. Právě ty izraelské si oprávněně vydobyly po celém světě reputaci obávaného a efektivního nástroje v boji proti teroristickým skupinám.
historie a fakta
Ukázky

Mossad

288 Kč
230 Kč
Japonsko - 20%
(1x)
Kniha načrtává hlavní linie vývoje japonské civilizace od vzestupu císařského dvora, přes středověk s dominující vojenskou vrstvou, složitou moderní dobu s četnými zvraty až po současnost.
historie a fakta
Ukázky

Japonsko

50 Kč
40 Kč
Atentát na Reinharda Heydricha - 20%
(4x)
První svazek komentované edice více než 500 německojazyčných dokumentů, vzniklých buď v okruhu působnosti německé politické a policejní správy v tzv. protektorátu Čechy a Morava, nebo v ústředních německých úřadech v Berlíně.
historie a fakta
Ukázky

Atentát na Reinharda Heydricha

200 Kč
160 Kč
Dějiny naší říše - 20%
(1x)
edná se o pozoruhodně čtivou čítanku historie podunajské monarchie, zaměřenou na země Koruny české. Kniha ovšem nepokrývá jenom období, kdy Čechy byly součástí monarchie, ale celé období dějin od časů říše Římské až do roku 1914.
historie a fakta
Ukázky

Dějiny naší říše

99 Kč
79 Kč
Zpověď - 20%
Kniha K. H. Franka vyšla poprvé v roce 1946, v době právě probíhajícího soudního procesu s tímto někdejším státním ministrem pro Čechy a Moravu. Toto druhé vydání představuje reedici původní publikace doplněnou o poznámky a komentáře.
historie a fakta
Ukázky

Zpověď

190 Kč
152 Kč
Zrození českého státu - 20%
Známý popularizátor historie Jan Bauer nás zavádí nás do epochy, ve které se začaly rýsovat základy českého státu, toho zprvu nevelkého a sobeckými zájmy zmítaného knížectví, které se v budoucnosti mělo stát mocným a slavným královstvím...
historie a fakta
Ukázky

Zrození českého státu

149 Kč
119 Kč
Dámské příběhy českého středověku - 20%
(2x)
Kniha o výjimečných ženách českých dějin.
historie a fakta
Ukázky

Dámské příběhy českého středověku

129 Kč
103 Kč
Obrazy z kulturních dějin americké religiozity - 20%
(1x)
Přehledné aktuální charakteristiky hlavních zdrojů a typů americké zbožnosti.
historie a fakta
Ukázky

Obrazy z kulturních dějin americké religiozity

199 Kč
159 Kč
Od Rusi k Rusku - 20%
Vyčerpávající studie o vzniku Rusi a následně Ruska podávávající též nástin teorie etnogeneze a pasionarity jako cyklického růstu a rozpadu energie etnických skupin, koncepce ojedinělé, v Česku doposud nepublikované.
historie a fakta
Ukázky

Od Rusi k Rusku

242 Kč
194 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 73 položek
1 2 3 .. 8 > >>