Nejprodávanější e-knihy - duben 2016
romantika

Vášnivý sprosťák - 20%
Nic není lepšího než sex s ex… pokud se nezamiluješ.
romantika
Ukázky

Vášnivý sprosťák

199 Kč
159 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
romantika
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Vzpoura plyšového medvídka - 20%
(2x)
Jitka musí skousnout nevěrníka i ponižující výběrové řízení, které vede její spolužačka Dana. Ta dává Jitce nepokrytě najevo, co si o jejích ne/schopnostech myslí...
romantika
Ukázky

Vzpoura plyšového medvídka

149 Kč
119 Kč
Závazek - 20%
Historická romance zasazená do období 1100 n.l., kdy Anglie byla zasažena smrtí Viléma II. a na královský trůn nastupuje Jindřich I. Gillian nikdy nebyla obyčejná dívka. Její život už od raného dětství byl provázen viděním věcích budoucích.
romantika
Ukázky

Závazek

120 Kč
96 Kč
Božský bastard - 20%
(3x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika
Ukázky

Božský bastard

198 Kč
158 Kč
Láska podle Shakespeara - 20%
(2x)
I v 21. století může na univerzitě vzkvétat zakázaná láska jako ze Shakespearova dramatu.
romantika
Ukázky

Láska podle Shakespeara

339 Kč
271 Kč
Morová rána - 20%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika
Ukázky

Morová rána

148 Kč
118 Kč
Dokud se budeš smát
Že princové na bílém koni vymřeli už před spoustou let, ale občas se najde chlap, kvůli kterému stojí za to něco risknout. I když výsledek je nejistý. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Dokud se budeš smát

169 Kč
Lásky a strasti - 20%
Lásky a strasti je románový debut již zkušené spisovatelky. Dramatický, strhující a mnoha dialogy zpestřený děj se odehrává částečně v USA.
romantika
Ukázky

Lásky a strasti

79 Kč
63 Kč
Osudy žen - 20%
Tato kniha nám ukazuje zcela jiný pohled na osudy žen, které žijí mezi námi, a přesto je pojí zcela výjimečné životní zkušenosti. Deset vybraných žen nám odhaluje svoje postoje a přibližuje mnohdy velmi dramatické zážitky.
romantika
Ukázky

Osudy žen

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>