Nejprodávanější knihy - duben 2016
romantika

Hvězdy nad Amsterdamem - 11%
I celebrita je jenom žena a každá žena touží po lásce. Krásná, slavná a úspěšná zpěvačka Miriam Sternová žije jako ve zlaté klícce. V ideálním manželství, luxusu a přepychu. V jejím soukromí jí ale něco schází...
romantika

Hvězdy nad Amsterdamem

224 Kč
199 Kč
Slunečnice - 11%
(4x)
Kristina má vytíženého muže, všetečnou dcerku i věčně tápající matku. Zkrátka takovou normální, spokojenou rodinu. A taky práci – vysněnou. Osud? Možná. Jenže mu to nestačí a obrátí naruby i život Kristiny.
romantika
Ukázky

Slunečnice

206 Kč
183 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Fronta na lásku - 11%
Drsný příběh, odehrávající se převážně pod klenbou matičky Prahy, je plný nečekaných zvratů. Lásky, nenávisti, touhy, ale i odříkání, v němž nechybí sebezpytování a jen postupné nacházení sama sebe i vnitřní pohled až na samé dno vlastní duše.
romantika

Fronta na lásku

269 Kč
239 Kč
Láska jako z filmu - 11%
Máte-li rády romantické komedie, připravte si popcorn, sedněte si na gauč a začtěte se!
romantika

Láska jako z filmu

242 Kč
215 Kč
Sex zero sex
(1x)
Strhující příběh, který se odehrává střídavě v Čechách a u Rudého moře, je plný exotiky, poznávání, humoru, vášně i erotiky. Ponoříte se do šťavnatých, nebývale intimních, s humorem i nadsázkou vylíčených zážitků zralé vdané Evropanky.
romantika

Sex zero sex

44 Kč
Pro lásku ke koním - 11%
První kniha ze série Jinny z Finmory.
romantika

Pro lásku ke koním

169 Kč
150 Kč
Zapomenuté šaty
(2x)
Annina babička Elsa, uznávaná vědkyně v oboru dětské psychologie, smrtelně onemocní rakovinou. Pro celou rodinu je to velká rána, ale Elsa se rozhodne naplno si užít každou chvíli, která jí ještě zbývá.
romantika

Zapomenuté šaty

89 Kč
Panoptikum české
(1x)
Panoptikum české je volným pokračováním Tajné knihy, na rozdíl od ní však nevypráví o lásce. Jde o jakési zápisy o skandálu, který se kolem Tajné knihy strhl.
romantika

Panoptikum české

127 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>