Nejprodávanější tituly - květen 2016
hudba

Karel IV. Historie života velkého vladaře - 11%
(1x)
Monografie Karel IV. Historie života velkého vladaře, je zdařilým pokusem o komplexní zachycení života i doby Karla IV. od jeho politických počátků v severní Itálii až po jeho diplomatickou cestu do Francie na sklonku života.
hudba
Ukázky

Karel IV. Historie života velkého vladaře

268 Kč
238 Kč
Písně starodávné lidu obecného českého, namnoze nezbedné a pohoršlivé - 11%
(2x)
Pravděpodobně jedna z našich prvních sbírek lidových písní (vznikla začátkem 19. století), písní lidu venkovského i městského.
hudba

Písně starodávné lidu obecného českého, namnoze nezbedné a pohoršlivé

179 Kč
159 Kč
Apatie k ďáblu - 6%
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
hudba

Apatie k ďáblu

296 Kč
278 Kč
Africké květiny - 11%
Africké květiny přinášejí širší zamyšlení nad jazzovou hudbou jako fenoménem, na němž stojí existence veškeré populární hudby. Autor připomíná také okolnosti vzniku a vývoje jazzu, rock’n’rollu a zabývá se hudební globalizací.
hudba

Africké květiny

223 Kč
198 Kč
Nemysli na to - 11%
Po úspěchu alba Kup si bicí! natočil výtvarník a básník Jiří Slíva své druhé album, které na rozdíl od debutu obsahuje výhradně nové písně. Ve studiu se opět sešli spřátelení špičkoví jazzoví hudebníci, aby zpěváka doprovodili v patnácti skladbách.
hudba

Nemysli na to

261 Kč
232 Kč
Písně kapely Aktual - 11%
První kompletní vydání textů Knížákovy skupiny Aktual převážně z let 1968 - 72.
hudba

Písně kapely Aktual

44 Kč
39 Kč
Nikdo to tu nepřežije - 11%
(1x)
Monografie o americkém rockovém zpěváku 60. let Jimu Morrisonovi a skupině The Doors. odle knihy byl napsán scénář k filmu The Doors režiséra Olivera Stonea.
hudba

Nikdo to tu nepřežije

268 Kč
238 Kč
OKOLO100LALALA I+II - 11%
Dvojkniha a CD zaznamenávají pětiletou činnost, tedy prvních sto programů, volného společenství Přemysla Ruta a jeho přátel OKOLOSTOLA.
hudba

OKOLO100LALALA I+II

441 Kč
392 Kč
Nebojte se klasiky I. - 6%
(2x)

Svět vážné hudby otevírají Vanda Hybnerová a Saša Rašilov Díky jejich poutavému vyprávění a ukázkám z děl světoznámých skladatelů se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy.

hudba
Ukázky

Nebojte se klasiky I.

509 Kč
479 Kč
Nebojte se klasiky! - Bohuslav Martinů - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Bohuslava Martinů se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč ho vyhodili z konzervatoře.
hudba

Nebojte se klasiky! - Bohuslav Martinů

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>