Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2016
česká

K2 - 8611 metrů
Strhující příběh Josefa Rakoncaje, dlouhá léta jediného muže na světě, který zdolal K2 dvakrát, čte Miroslav Táborský. Autoři Josef Rakoncaj, Miloň Jasanský. Režie: Roman Štolpa.
česká

K2 - 8611 metrů

269 Kč
Mlýn na mumie
(18x)
Komisař Durman je sympatický poživačný prasák. V této staropražské detektivce sice vyšetřuje sérii bizarních vražd, hodně času však věnuje ženským vnadám, dobré krmi či zrzavému moku.
česká
Ukázky

Mlýn na mumie

359 Kč
Motýlek
(1x)
Francouz Henri Charriere byl v roce 1931 nespravedlivě odsouzen za vraždu na doživotí, strávil dvanáct let v trestanecké kolonii na Ďábelských ostrovech, uprchl a dvacet let poté popsal svůj příběh v bestselleru.
česká

Motýlek

224 Kč
Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda
Třetí audiokniha příběhů z železniční stanice Záhořice, kde je přednostou pan Otakar Drahorád, co má dráhu nade všechno rád. Ale úplně nejvíc má rád svou početnou rodinu a vnoučatům koupil vyřazený vagón první třídy.
česká

Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda

224 Kč
Stalker
(4x)
Poslední díl řady s Joonou Linnou vychází opět v intenzivním podání Pavla Rímského, jehož hlas už k sérii neodmyslitelně patří.
česká

Stalker

314 Kč
Vraždy v kruhu / Muž na dně
(2x)
Kolik motivů může mít jedna vražda? Kolem mrtvého z jezera se vynoří plejáda svérázných osob: od pěstitele konopí přes renomovaného architekta, promiskuitního policistu až po tajemnou Kubánku.
česká

Vraždy v kruhu / Muž na dně

359 Kč
Maxipes Fík
Zvukové verze animovaného seriálu Maxipes Fík, který si získal nesmírnou oblibu u dětského publika, vznikaly v osmdesátých letech, brzy po uvedení první série tohoto slavného Večerníčku.
česká

Maxipes Fík

316 Kč
Václav Havel
(3x)
Václav Havel znal spisovatelku Edu Kriseovou z disentu. Prožila s ním nejbouřlivější revoluční týdny a stala se nejprve jeho poradkyní a potom ředitelkou odboru Stížností a milostí na Pražském hradě.
česká

Václav Havel

269 Kč
Zahradníkův rok
(1x)
Dvě CD, na kterých je kniha čtena panem Josefem Somrem. Jeho charakteristický přednes dokonale umocňuje vytříbený humor autorových povídek a spolu s podmanivým hudebním doprovodem Petra Skoumala tvoří velmi příjemný komplet...
česká

Zahradníkův rok

221 Kč
Kouzelný kalendář
(4x)
Dramatizace knihy slavného norského autora (např. Sofiin svět). V hlavních rolích Marek Eben, Tobiáš Vacek Libuše Šafránková, Josef Abrhám, Josef Somr. Hudba a texty písní Marek Eben. Vychází ve formátu CD-audio na třech discích.
česká

Kouzelný kalendář

297 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 74 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>