Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2016

K2 - 8611 metrů
Strhující příběh Josefa Rakoncaje, dlouhá léta jediného muže na světě, který zdolal K2 dvakrát, čte Miroslav Táborský. Autoři Josef Rakoncaj, Miloň Jasanský. Režie: Roman Štolpa.

K2 - 8611 metrů

269 Kč
Mlýn na mumie
(18x)
Komisař Durman je sympatický poživačný prasák. V této staropražské detektivce sice vyšetřuje sérii bizarních vražd, hodně času však věnuje ženským vnadám, dobré krmi či zrzavému moku.
Ukázky

Mlýn na mumie

359 Kč
Motýlek
(1x)
Francouz Henri Charriere byl v roce 1931 nespravedlivě odsouzen za vraždu na doživotí, strávil dvanáct let v trestanecké kolonii na Ďábelských ostrovech, uprchl a dvacet let poté popsal svůj příběh v bestselleru.

Motýlek

224 Kč
Nevěra
Linda vede zdánlivě dokonalý život: má milujícího zámožného manžela, dvě úžasné děti a jako úspěšná novinářka pracuje v prestižním ženevském listu. Znenadání však přijde okamžik pravdy .....

Nevěra

314 Kč
Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda
Třetí audiokniha příběhů z železniční stanice Záhořice, kde je přednostou pan Otakar Drahorád, co má dráhu nade všechno rád. Ale úplně nejvíc má rád svou početnou rodinu a vnoučatům koupil vyřazený vagón první třídy.

Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda

224 Kč
Příšerné příběhy vánoční
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.

Příšerné příběhy vánoční

254 Kč
Stalker
(4x)
Poslední díl řady s Joonou Linnou vychází opět v intenzivním podání Pavla Rímského, jehož hlas už k sérii neodmyslitelně patří.

Stalker

314 Kč
Škola Malého stromu
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.

Škola Malého stromu

269 Kč
Vraždy v kruhu / Muž na dně
(2x)
Kolik motivů může mít jedna vražda? Kolem mrtvého z jezera se vynoří plejáda svérázných osob: od pěstitele konopí přes renomovaného architekta, promiskuitního policistu až po tajemnou Kubánku.

Vraždy v kruhu / Muž na dně

359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 97 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>