Nejprodávanější tituly - květen 2016

Sojčák
(4x)
Jak Disney potkal Kafku. I tak se dá definovat skvělý finský komiks, který se dostal do nejužší nominace Eisnerovy ceny ta rok 2015.
Ukázky

Sojčák

253 Kč
Ostrov Entry
(6x)
Detektivní román od autora trilogie z ostrova Lewis.

Ostrov Entry

314 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
Proměněné sny
(6x)
Deset rozhovorů o iluzích a deziluzích, které přináší víra. Kniha přirozeně vypovídá o vztahu naší doby, křesťanství a víry z několika úhlů pohledu. Kniha získala cenu Litera v kategorii publicistika.

Proměněné sny

224 Kč
Ratajský les
(4x)
Kde chybí spravedlnost, nastupuje odplata. Zločiny padesátých let jsou sice promlčeny, ale jejich aktéři dodnes v klidu žijí. Jsou tu ovšem také lidé, kteří jsou přesvědčeni, že na zaplacení viny není nikdy dost pozdě.
Ukázky

Ratajský les

251 Kč
Elon Musk
(1x)
Elon Musk bývá označován za největšího inovátora současnosti, podnikatelského génia velikosti Steva Jobse. Také za workoholika, nesnesitelného egocentrika a podivína. Prředevším je ale Musk technologickým vizionářem, který mění sci-fi v realitu.

Elon Musk

395 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1.
(21x)
Nové ilustrované vydání!
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici...
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1.

253 Kč
Studijní rok
Francouzská spisovatelka a herečka Anne Wiazemská ve svém osmém románu, vydaném v prestižním nakladatelství Gallimard, vypráví o sobě a svém milostném vztahu a zároveň poutavě líčí společenskou a kulturní atmosféru šedesátých let v Paříži.

Studijní rok

249 Kč
Sára. Kniha první
(6x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. To všechno se změní, když potká Šalamouna, moudrou nadpozemskou sovu, která jí ukáže, jak se na svět dívat jinak.

Sára. Kniha první

195 Kč
Jak se Lišáček stal Lišákem
(1x)
Kniha originálním způsobem zpracovává mýty Indiánů ze severozápadního pobřeží Severní Ameriky.

Jak se Lišáček stal Lišákem

179 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>