Nejprodávanější e-knihy - červen 2016
poezie

Ženský - 20%
(3x)
Henry Chinaski, Bukowského alter ego, se v románu Ženský objevuje v roli stárnoucího uznávaného spisovatele, a jak už napovídá sám název, prochází celou řadou vztahů s příslušnicemi opačného pohlaví (adjektivum "něžný" v tomto případě není na místě).
poezie
Ukázky

Ženský

198 Kč
158 Kč
Kašpárek v rohlíku - 20%

Devět ilustrovaných příběhů ze života Kašpárka v rohlíku od jeho narození po současnost. Dospěláci mohou číst nahlas, děti v duchu, předškolní piškoti prohlížet. VELIKOST SOUBORU PDF JE 23 MB

poezie
Ukázky

Kašpárek v rohlíku

198 Kč
158 Kč
Král Lávra - 20%
Klasická parafráze pohádky cizího původu o králi Midasovi s oslíma ušima, obsahující narážky na dobovou situaci, tupost, omezenost, zlobu panovníka. Báseň si nese formu parodie historií o hodných panovnících a jejich často nelítostných činech.
poezie
Ukázky

Král Lávra

49 Kč
39 Kč
Básnické spisy II. - 20%
Druhý svazek přináší texty Egona Bondyho z let 1962–1975.
poezie
Ukázky

Básnické spisy II.

289 Kč
231 Kč
Google poezie: Básně z vyhledávače - 20%
(1x)
GOOGLE POEZIE je internetový projekt zaměřený na hledání poezie ve výsledcích takzvaného našeptávače googlovského vyhledávání. Jeho základem je facebooková stránka, již v březnu 2013 spustili Tomáš Miklica a Daniel Poláček.
poezie
Ukázky

Google poezie: Básně z vyhledávače

49 Kč
39 Kč
Darmata - 20%
V pořadí pátá sbírka Petra Hrušky je plná neklidu, ne však těkavosti. Naopak. Tenhle nepokoj má svou pomalost, váhu a zaťatost, své hrany. Těžkne, tlačí, dře, znaveně se vrývá pod kůži.
poezie
Ukázky

Darmata

129 Kč
103 Kč
Druhý mandel sonetů - 20%
Buďte labužníky tohoto mandelu poetických pochoutek a své oblíbené chutě hledejte ad libitum. A pamatujte: Každý je tak starý, jak se vznítí. To Vám sděluje básník a člověk, který dokáže prudce vznítit nejen sám sebe, ale i naši fantazii.
poezie
Ukázky

Druhý mandel sonetů

65 Kč
52 Kč
Přijímací zkouška mamsel Flory - 20%
V prostopášné básni podstupuje okouzlující a sebevědomá dívka, při snaze o získání diplomu prostitutky, důslednou a podrobnou „přijímací zkoušku“.
poezie

Přijímací zkouška mamsel Flory

50 Kč
40 Kč
Tání chůze - 20%
Čtvrtá básnická sbírka autora patřícího k předním českým neoklasicistům.
poezie
Ukázky

Tání chůze

60 Kč
48 Kč
Ženy & Muži - 20%
(1x)
Dvěma pokoutně vydanými sbírkami poezie Ženy a Muži se Paul Verlaine krátce před svou smrtí zařadil mezi největší básnické pornografy všech dob.
poezie
Ukázky

Ženy & Muži

50 Kč
40 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>