Nejprodávanější tituly - červenec 2016

Máme dítě s ADHD
Publikace je zaměřena nejen na poznání, co hyperaktivita je, jak vzniká, jaké jsou její základní projevy a jak se tyto projevy mění v průběhu vývoje dítěte, ale zejména na praktické náměty a postupy, jak výchovně vést hyperaktivní děti.

Máme dítě s ADHD

323 Kč
Martin Juhás čili Československo
(5x)
Martina Juháse, syna mladého slovenského dělníka a zpovykané Jihočešky, proklely otcovy zlostné spermie: „Martin Juhás nebude odbojový, ale odbojný. Martina Juháse nebude pohánět vztek, ale vztekání.“
Ukázky

Martin Juhás čili Československo

89 Kč
Mediální manipulace a krize v ČT
Kniha popisuje příběh české „televizní krize“ roku 2000. Zachycuje události a činy těch, kdo se v ní angažovali na jedné či druhé straně.

Mediální manipulace a krize v ČT

149 Kč
Mezi Východem a Západem
(2x)
V monografii Mezi Východem a Západem autorka zkoumá krátké, avšak politicky i společensky významné období mezi koncem druhé světové války a převzetím moci komunisty v únoru 1948.

Mezi Východem a Západem

423 Kč
Microsoft Windows 10
Chcete plně ovládnout Windows 10? Pořídili jste si nový počítač nebo tablet a potřebujete se v jeho systému rychle zorientovat? Přestupujete ze starších verzí Windows a chcete se rychle seznámit s novými funkcemi „desítek“?

Microsoft Windows 10

269 Kč
Mistrovská paměť
(1x)
Zdokonalte svou paměť s mistrem světa v paměťovém sportu! Objevte tajemství fungování paměti a využijte naplno skryté možnosti mozku!
Ukázky

Mistrovská paměť

212 Kč
Mnichov
Kniha významného britského historika je jedním z ojedinělých děl, které popisují tuto klíčovou událost českých a evropských dějin z pohledu Velké Británie.

Mnichov

327 Kč
Moderní didaktika
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.

Moderní didaktika

719 Kč
Musicophilia
Oliver Sacks, nazývaný "dvorní básník medicíny", ve své další významné knize s názvem Musicophilia pátrá po místě, které hudba obývá v našem mozku, a po tom, jak ovlivňuje náš psychický i fyzický stav.

Musicophilia

399 Kč
Nastydlá strašidla
Ideální kniha pro předčítání dětem, které ještě nevládnou písmenky a psanými slovy, ale s nimi si jistě užijí i malí čtenáři. Ti se přenesou do pohádkového světa a s Anetkou prožijí spoustu dobrodružství a zábavy.
Ukázky

Nastydlá strašidla

325 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100