Nejprodávanější tituly - červenec 2016
hudba

Písně starodávné lidu obecného českého, namnoze nezbedné a pohoršlivé - 11%
(2x)
Pravděpodobně jedna z našich prvních sbírek lidových písní (vznikla začátkem 19. století), písní lidu venkovského i městského.
hudba

Písně starodávné lidu obecného českého, namnoze nezbedné a pohoršlivé

179 Kč
159 Kč
Karel IV. Historie života velkého vladaře - 11%
(1x)
Monografie Karel IV. Historie života velkého vladaře, je zdařilým pokusem o komplexní zachycení života i doby Karla IV. od jeho politických počátků v severní Itálii až po jeho diplomatickou cestu do Francie na sklonku života.
hudba
Ukázky

Karel IV. Historie života velkého vladaře

268 Kč
238 Kč
Pohřeb funebráka - 11%
První celovečerní pořad skupiny Extempore Pohřeb funebráka aneb Plesnivé embryo z roku 1975 přinesl pásmo syrových, ironických a neučesaných písní Jaroslava Neduhy a kytarové experimenty Jiřího Hradce.
hudba

Pohřeb funebráka

225 Kč
200 Kč
Život a dílo - 20%
Výběr písní, situačních koláží, říkadel a divadelních improvizací z divadelních představení autorské dvojice Jan Vodňanský a Petr Skoumal. Na audioknize účinkují autoři.
hudba
Ukázky

Život a dílo

269 Kč
215 Kč
Nikdo to tu nepřežije - 11%
(1x)
Monografie o americkém rockovém zpěváku 60. let Jimu Morrisonovi a skupině The Doors. odle knihy byl napsán scénář k filmu The Doors režiséra Olivera Stonea.
hudba

Nikdo to tu nepřežije

268 Kč
238 Kč
Rozpravy - 11%
Kniha muzikologa a estetika charakterizuje stěžejní okruhy autorova trvalého zájmu i způsob zkoumání a výkladu, který je vnitřně sjednocuje. Rozpravy byly téměř všechny jednotlivě publikovány.
hudba

Rozpravy

178 Kč
158 Kč