Nejprodávanější tituly - červenec 2016
naučná, odborná a učebnice

Pravidla pozitivního sobectví - 11%
Buďte spokojenější s deseti pravidly pozitivního sobectví! A zkrátka nepřijdou ani vaši blízcí. Pozitivní sobectví vychází z myšlenky, že pokud máme být nějak prospěšní svému okolí, musíme v první řadě umět pečovat sami o sebe.
naučná, odborná a učebnice

Pravidla pozitivního sobectví

179 Kč
159 Kč
Zima - 6%
(5x)
Malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.
naučná, odborná a učebnice

Zima

239 Kč
224 Kč
Nahá pravda - 6%
(12x)
Autoři kacířsky tvrdí, že jsme se stali obětí fikce: Zadlužení světa a neustálá honba za růstem jsou časovanou bombou, která hrozí již brzy vybuchnout. Podrobují zdrcující kritice naše politiky, kteří z nás sami záměrně dělají poslušné ovce.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Nahá pravda

254 Kč
239 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
naučná, odborná a učebnice

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Atentát na Heydricha - 11%
Středa 27. května 1942 v 10.35 hodin, libeňská zatáčka v Praze 8. Reinhard Heydrich, zastupující říšský protektor, sedí na předním sedadle mercedesu. Vůz řídí Johannes Klein, jeho vycvičený osobní strážce.....
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Atentát na Heydricha

268 Kč
238 Kč
Dějiny naší říše - 20%
(1x)
edná se o pozoruhodně čtivou čítanku historie podunajské monarchie, zaměřenou na země Koruny české. Kniha ovšem nepokrývá jenom období, kdy Čechy byly součástí monarchie, ale celé období dějin od časů říše Římské až do roku 1914.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Dějiny naší říše

99 Kč
79 Kč
Ekonomika kolapsu - 11%
V této knize ukazuji ekonomický mechanismus a motor světové globalizace, její vykrádací a sebezničující principy. Definuji čtyři zákonitosti vyjádřené jednoduchými matematickými rovnicemi.
naučná, odborná a učebnice

Ekonomika kolapsu

108 Kč
96 Kč
Nikdy nedělej kompromis - 11%
(4x)
Když jde o lidský život, nelze dělat kompromisy. To se naučil Chris Voss, bývalý hlavní vyjednavač u FBI.
naučná, odborná a učebnice

Nikdy nedělej kompromis

350 Kč
311 Kč
Psí vycházky 5 /Fenomén Vinohradská třída/ - 11%
Oproti předchozím vycházkám 1–4, které vedly historickým jádrem Prahy, začneme naše putování sice v centru, ale postupně se od něj budeme vzdalovat po Vinohradské třídě, která patří k nejdelším v Praze.
naučná, odborná a učebnice

Psí vycházky 5 /Fenomén Vinohradská třída/

197 Kč
175 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>