Nejprodávanější knihy - srpen 2016

Faktor Churchill
(2x)
V životopise Winstona Churchilla podává autor se svým charakteristickým vtipem a pronikavostí podobiznu premiéra, který nebojácně vedl svůj národ do boje, přestože nenáviděl válku.
Ukázky

Faktor Churchill

422 Kč
Konečná stanice Islámský stát?
(2x)

Čtivě a přitom zasvěceně odhaluje islamolog a dlouholetý korespondent deníku Frankfurter Allgemeine Zeitung z Blízkého východu pozadí vzniku a expanze tzv. Islámského státu v Sýrii a Iráku.

Konečná stanice Islámský stát?

167 Kč
Nový car: Vzestup a vláda Vladimira Putina
(1x)
Americký investigativní novinář Steven Lee Myers přináší barvitý obraz muže, který se z řadového agenta KGB vyšvihl až na vrchol vládní pyramidy – stal se ruským prezidentem.
Ukázky

Nový car: Vzestup a vláda Vladimira Putina

423 Kč
Můj život s úzkostí
Autobiografická kniha amerického žurnalisty Scotta Stossela je upřímnou a nic neskrývající zpovědí života s úzkostnou poruchou. Její autor, úspěšný novinář, ve svém nitru skrývá každodenní boj s mnoha fobiemi.

Můj život s úzkostí

323 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
Republika v obležení
(2x)
Kniha zachycuje první prezidentství Edvarda Beneše, léta 1935–38, se zaměřením na zahraniční politiku a mezinárodní souvislosti československé tragédie.

Republika v obležení

313 Kč
Himmlerova kuchařka
(8x)
Róza, sto pět let stará dáma, vlastní v Marseille vyhlášenou restauraci „Malá Provence“, kde hostům předkládá velice originální pokrmy inspirované vším, čím si kdy prošla, všemi lidmi, které kdy potkala. Nakonec se rozhodne sepsat paměti....
Ukázky

Himmlerova kuchařka

296 Kč
Martyho frky! 2
Další várka černobílých vtipů známých z internetu.

Martyho frky! 2

224 Kč
Na čem si stojím...
(1x)
Román lékaře, který se po úrazu stal pacientem a tuto novou roli popsal s profesionální autentičností. Neurolog po těžkém úrazu, kdy došlo k porušení nervového systému, ztratil cit v noze. Vypovídá o rozsahu lidského trápení, o hranicích našeho "já".

Na čem si stojím...

163 Kč
Zlodějka
(8x)
V románu, odehrávajícím se roku 1862, nás autorka zavádí do Londýna a okolí, do nejrůznějších prostředí a vrstev tehdejší společnosti. Román, psaný vybroušeným stylem, dokonale vystihuje dobu děje, nádherně plyne a unáší čtenáře jako řeka.
Ukázky

Zlodějka

338 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>