Nejprodávanější knihy - srpen 2016
kuchařky

Kuchařka ze Svatojánu - 11%
(10x)
Být ženou znamená dávat a udržovat život v mnoha podobách. Zahřívat svou rodinu ohněm v kamnech i bezpodmínečnou láskou. Být opěrným sloupem, laskavou jistotou, která trvá bez ohledu na zmatek tam venku.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka ze Svatojánu

359 Kč
319 Kč
Deník Dity P. Kuchařka 2 - 11%
(1x)
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc.
kuchařky

Deník Dity P. Kuchařka 2

446 Kč
396 Kč
Zhubněte jednou provždy 1 - 11%
(1x)
Jak jednoduchý systém pomáhá dosáhnout sílu, zdraví a vitalitu na celý život
kuchařky

Zhubněte jednou provždy 1

269 Kč
239 Kč
Moje domácí kuchyně - 11%
(1x)
Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně.
kuchařky

Moje domácí kuchyně

413 Kč
367 Kč
Vaříme podle Herbáře 3
Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář. Inspiraci k přípravě kosmetiky a skvělých jídel z bylin, zeleniny a masa.
kuchařky

Vaříme podle Herbáře 3

179 Kč
Dokonalý steak - 11%
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem.
kuchařky

Dokonalý steak

359 Kč
319 Kč
Vše o čaji pro čajomily - 11%
(1x)
Stejně jako předchozí, má i toto vydání pomoci vybrat dobrý čaj z nepřeberného množství nabídky na trhu, dobře jej uchovávat, připravit a konečně i s potěšením vypít. Čtenář zde najde téměř 300 barevných fotografií jednotlivých typických čajů.
kuchařky

Vše o čaji pro čajomily

323 Kč
287 Kč
Umění francouzské kuchyně - 11%
(2x)
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
kuchařky
Ukázky

Umění francouzské kuchyně

583 Kč
518 Kč
Přejme si být štíhlí - 11%
(3x)

Hubnutí je zcela snadné. Musíme jen vědět jak! Můžeme své tělo ovlivňovat silou mysli? Jednoznačně ano. Mnoho lidí v posledních letech dosáhlo ideální hmotnosti podle návodu a rad Pierra Franckha - s lehkostí!

kuchařky

Přejme si být štíhlí

251 Kč
223 Kč
Kuchařka pro dialyzované pacienty - 11%
Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti.
kuchařky

Kuchařka pro dialyzované pacienty

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 56 položek
1 2 3 .. 6 > >>