Nejprodávanější tituly - září 2016
poezie

Písničky bez muziky
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.
poezie

Písničky bez muziky

211 Kč
Prorok
(1x)
Nesmrtelná klasika, Džibránovo vrcholné dílo, filosofická báseň v próze týkající se zásadních témat lidského života a smrti, v novém překladu Pavly Piňosové.
poezie

Prorok

133 Kč
Přízraky
Básně Milana Dqěžinského jsou intimně laděnými malbami, rozměrem gesta nerozsáhlými, zato intenzivními překrýváním obrazných skvrn, sáknutím textur a barev do sebe, mokváním pevných kontur a okrajů.
poezie

Přízraky

125 Kč
Boží člověk Issa
(6x)
Rozsáhlý výbor z díla jednoho z nejlepších japonských básníků, "božího člověka" Kobajašiho Issy (1763-1827). Jeho haiku, zaměřená převážně na přírodní motivy, jsou považována za "momentky absolutní komunikace". Dvojjazyčné vydání.
poezie

Boží člověk Issa

223 Kč
Mezičas
Druhá sbírka poezie básníka a hudebníka, klávesisty skupiny A bude hůř (dříve Pod Černý vrch).
poezie

Mezičas

61 Kč
Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy
(1x)
Kniha pro všechny, kteří mají rádi filmové fantazie Tima Burtona. Soubor 23 básní zavádí čtenáře do tragikomického světa absurdity, chytrého humoru a podivuhodných postaviček trudného vzezření i údělu. Všechny bytosti zpodobňují Burtonovy ilustrace.
poezie
Ukázky

Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy

269 Kč
Ani tady, ani tam
Jedním z hlavních témat, které se v nové malé sbírce básní snaží autor řešit, je jeho vztah k rodné Sýrii. Tu v sedmnácti letech opustil a nikdy se nevrátil. Přijal za své nové kulturní prostředí, v němž většinu života žije. V arabštině.
poezie

Ani tady, ani tam

99 Kč
Blues pro lidská srdce - 65%
Bilanční sbírka moderní narativní poezie, přicházející v originálně nové, svěží a čtenářsky srozumitelné formě.
poezie

Blues pro lidská srdce

150 Kč
52 Kč
Dívka z kraje růžových čekanek
Láska, ta neodmyslitelná součást našeho života, po které všichni toužíme a bez níž si svůj život nedokážeme představit, je hlavním a jediným tématem básnické sbírky Dívka z kraje růžových čekanek, která je již druhým poetickým počinem autorky.
poezie

Dívka z kraje růžových čekanek

89 Kč
Fastfood
Poslední autorizovaná kniha spisovatele, básníka a performera Milana Kozelky, která volně uzavírá trilogii provokativních sbírek bísní Semeniště zmrdů a Teteliště zmrdů.
poezie

Fastfood

123 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 148 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>