Nejprodávanější tituly v roce 2016
předškoláci

Dítě je dítě - 11%
Poté, co se po tatínkovi Žabákovi a mamince Žabákové slehla zem, dvě jejich malé žabičky zůstaly opuštěné. Paní Kosová, pan Krtek a pan Ježek by jim rádi pomohli, ale žádný z nich neví jak.
předškoláci

Dítě je dítě

151 Kč
134 Kč
Pohádky z parkoviště - 11%
(1x)
Parkoviště plná aut se zdají být jen tichými řadami barevných plechových strojů. Každý motorista by mohl vyprávět jedinečný příběh svého věrně sloužícího vozu a stejně tak každé auto má v zásobě kupu historek o svém řidiči.
předškoláci

Pohádky z parkoviště

269 Kč
239 Kč
Příběhy malé elfky - 11%

Knížka je určená začínajícím čtenářům. Text je přizpůsoben věku dítěte velikostí textu, jednoduchým dějem a srozumitelným jazykem.

předškoláci

Příběhy malé elfky

149 Kč
132 Kč
Vajíčko, vajíčko, vajíčko! - 11%
Multijazyková knížka pro malé děti, která vypráví v pěti jazycích (čeština, angličtina, němčina, francouzština, ruština) o třech různých vajíčkách, z nichž se vylíhnou tři různobarevní ptáčkové.
předškoláci

Vajíčko, vajíčko, vajíčko!

171 Kč
152 Kč
Klobouk na pařezu 3 - 11%
Třetí číslo nekomerčního časopisu Klobouk na Pařezu a je prolnuté podzimními barvami. Prožijte s dětmi waldorfské školy sklizeň obilí, objevte soví školu a jak se učí v pralese, tajemný kufr a prohlédněte si houby na módní přehlídce.
předškoláci

Klobouk na pařezu 3

90 Kč
80 Kč
100 inspirací z Ekoateliéru
Vítáme vás v kouzelné říši ekologického výtvarnictví. Materiál, který pro tvoření potřebujeme, máme doslova po ruce. Zajímavé výtvory vznikají z časopisů, krabiček, kelímků, přírodnin… V knize se setkáte s tradičními technikami v novém, jednoduchém pojetí.
předškoláci

100 inspirací z Ekoateliéru

134 Kč
Letem světem - 11%
(1x)
Knížka populárního dětského autora.
předškoláci

Letem světem

279 Kč
248 Kč
Mami, tati, chci být rybářem - 11%
Kniha je určena všem dětem, které touží stát se rybářem. Naleznou zde základní pravidla rybaření, základní vybavení, způsoby lovu, ilustrovaný seznam druhů ryb, mnoho fotografií vod a úlovků a také tři povídky.
předškoláci

Mami, tati, chci být rybářem

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 68 položek
<< < 1 .. 5 6 7