Nejprodávanější e-knihy - leden 2017
poezie

Radosti života - 20%
Klasická kniha českého anarchisty. Třicet pět básní různé tematiky a žánru. Reagují na falešnou dobovou morálku, na dobové pokrytecké maloměšťáctví.
poezie
Ukázky

Radosti života

49 Kč
39 Kč
Máj - 20%
(2x)
Máj je lyrickoepická skladba Karla Hynka Máchy vydaná roku 1836. Bývá považována za vrcholné dílo českého literárního romantismu.
poezie
Ukázky

Máj

99 Kč
79 Kč
Google poezie: Básně z vyhledávače - 20%
(1x)
GOOGLE POEZIE je internetový projekt zaměřený na hledání poezie ve výsledcích takzvaného našeptávače googlovského vyhledávání. Jeho základem je facebooková stránka, již v březnu 2013 spustili Tomáš Miklica a Daniel Poláček.
poezie
Ukázky

Google poezie: Básně z vyhledávače

49 Kč
39 Kč
Král Lávra - 20%
Klasická parafráze pohádky cizího původu o králi Midasovi s oslíma ušima, obsahující narážky na dobovou situaci, tupost, omezenost, zlobu panovníka. Báseň si nese formu parodie historií o hodných panovnících a jejich často nelítostných činech.
poezie
Ukázky

Král Lávra

49 Kč
39 Kč
Po nás ať přijde potopa - 20%
Básnická sbírka je jedním z nejznámějších děl Františka Gellnera. Gellner je silně ovlivněn moderními literárními směry (především dekadencí a symbolismem) a ve své sbírce kritizuje téměř vše, a to způsobem doposud neslýchaným.
poezie
Ukázky

Po nás ať přijde potopa

49 Kč
39 Kč
Lovevole - 21%
(6x)
Lovevole je sbírkou milostné poezie bez patosu. Seznámí vás s mladou ženou a jejím pohledem na život zhuštěným do říkanek o milování. Protože láska není moc příjemný pocit.
poezie
Ukázky

Lovevole

29 Kč
23 Kč
Rytířská jízda Jana z Michalovic - 20%
(1x)
Unikátní veršovaný příběh z konce 13. století.
poezie
Ukázky

Rytířská jízda Jana z Michalovic

99 Kč
79 Kč
Nazvučení - 20%
Ve sbírce se odráží nejen autorova muzikantská pouť, ale i jeho osobní reflexe k tomuto světu a vsazení sebe do kontinuity života.
poezie
Ukázky

Nazvučení

65 Kč
52 Kč
Panama - 20%
Pozoruhodný debut třicetiletého básníka představuje tvorbu z okruhu tzv. civilizačních témat.
poezie
Ukázky

Panama

50 Kč
40 Kč