Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2017
detektivky

Pán ohně
(4x)
Čínský detektiv Li Jen pátrá spolu s americkou soudní lékařkou Margaret Campbellovou po vrahovi vysoce postaveného vládního vědce, jehož děsivě ohořelá, doutnající mrtvola byla nalezena v pekingském parku.
detektivky

Pán ohně

251 Kč
Muž z ostrova Lewis
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

detektivky

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
Hypnotizér
(10x)
Za pseudonymem Lars Kepler se skrývají manželé, renomovaní a úspěšní švédští spisovatelé Alexandra Coelho Ahndorilová (1966) a Alexander Ahndoril (1967). Své síly spojili s cílem napsat originální kriminální román, sérii knih, které přinesou nové prvky do
detektivky

Hypnotizér

314 Kč
Netopýr
(7x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
detektivky

Netopýr

296 Kč
Tělo
V Castle Rock se Teddy, Chris, Gordi a Vern doslechnou o dalším chlapci Rayovi Browerovi, který se ztratil a policie ho nemůže najít. Jelikož se jen flákají, rozhodnou se podniknout cestu, aby zmizelého nalezli.
detektivky

Tělo

224 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2