Nejprodávanější tituly - leden 2017

Dějiny ošklivosti
(7x)
Co je vlastně opakem krásy? Na tuto otázku hledá autor odpověď na stránkách výpravné ilustrované publikace, kde na příkladech děl literárních i výtvarných ukazuje, že opak krásy se neomezuje jen na ohyzdnost satyrů či Harpyjí.

Dějiny ošklivosti

848 Kč
Kacířské eseje o filosofii dějin
(1x)
Jedno z nejvýznamnějších Patočkových děl, pocházející z roku 1975, shrnuje v šesti esejích jeho pozdní filosofii dějin i současné dějinné situace, v niž vyústily jeho celoživotní úvahy o problému přirozeného světa lidského života.

Kacířské eseje o filosofii dějin

160 Kč
Potichu
(6x)
Román ze současnosti Jeden den a jedna noc. Pět příběhů na konci léta mezi Lisabonem a Letnou. O pohyblivých snech, o touze žít s někým, kdo chce být s námi, o hudbě a tichu, které nenacházíme.

Potichu

266 Kč
Toulky českou minulostí 11.
(1x)
Další díl oblíbeného průvodce po českých dějinách.

Toulky českou minulostí 11.

377 Kč
Podlahové vytápění
Jediná kniha na našem trhu s praktickým návrhem na montáž podlahového vytápění, v níž zkušený autor popisuje srozumitelnou formou vše důležité, co se týká výběru, návrhu, výhod a nevýhod systémů podlahového vytápění.
Ukázky

Podlahové vytápění

110 Kč
Třetí přání 3 (splněno)
(1x)
Ve třetím svazku románu vezme dosavadní vyprávění nečekaný obrat. Do děje vstupuje možná fiktivní čtenářka románu, aby možná fiktivnímu autorovi, který nechal svou hlavní hrdinku Alici na konci předchozího dílu zemřít, předvedla svoji verzi jeho románu.

Třetí přání 3 (splněno)

168 Kč
Narcis a Goldmund
(5x)
Nové, samostatné vydání lyrizovaného románu z roku 1930. Ústřední dvojice postav této knihy symbolizuje základní antinomii Hessova díla: protiklad člověka duchovního a člověka smyslového.

Narcis a Goldmund

253 Kč
Takoví jsme blázni
(1x)
Téměř detektivní příběh ze současné vesnice, ve kterém moderní stará panna – teta Valerie – zdědí nečekaně rodinný statek. Protože ovšem nemá na jeho údržbu, snaží se ho zachránit pomocí příbuzných, kteří přijedou z různých částí světa.

Takoví jsme blázni

35 Kč
Tóny v trní
Velmi rozsáhlý román je příběhem trojice žen, Gity, Jany a Evy, které se poznaly v dětství a jejichž osudy se překříží ještě po dvaceti letech, v období konce osmdesátých let.

Tóny v trní

35 Kč
Třetí přání 2: zbytek příběhu (skoro)
(1x)
Ze slíbené románové pentalogie Roberta Fulghuma vycházejí opět v jednom svazku část třetí a čtvrtá. Opět se setkáme s Alicí, Alexem a Max–Pollem jako hlavními postavami. Děj nás tentokrát zavede do Japonska a posléze do Athén.

Třetí přání 2: zbytek příběhu (skoro)

321 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>