Nejprodávanější tituly v roce 2017
poezie

Jde pražské dítě domů z bia...
Tato kniha obsahuje více než čtyři stovky dosud nepublikovaných Blatného básní z let 1982-1990. Je to ohromující množství, ale pořád jen zlomek toho, co zůstalo v Blatného básnické pozůstalosti uložené nyní v pražském Památníku národního písemnictví.
poezie

Jde pražské dítě domů z bia...

440 Kč
Mléko a med
(4x)
Sbírka básní a krátké prózy o přežití. O lásce a ztrátě, násilí a zneužívání, o ženskosti. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol a každá má jiné poselství. Jedna se snaží léčit zármutek, jiná zase bojuje s všudypřítomnou bolestí.
poezie

Mléko a med

314 Kč
Každý bulí nad cibulí

Kolik má tma očí? Jak to dopadne, když se had ožení? K čemu potřebuje postel chapadla? Co se stane alergikovi, když sní kiwi? A jak vypadá Ježíšek? Známá autorská dvojice navazuje na nejlepší českou tradici poezie pro děti.

poezie

Každý bulí nad cibulí

296 Kč
Magor dětem
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
poezie

Magor dětem

269 Kč
Nevlastní
(7x)
Snad u žádného jiného autora české poezie se nesetkáme s něčím podobným: jedna postava procházela po více než dvacet let důsledně všemi Hruškovými knihami, zjevovala se na chvíli a zase mizela se svojí znepokojivou energií a osudem. Adam.....
poezie

Nevlastní

151 Kč
12 ukolébavek
(1x)
Po malých pohádkách a hororech je tu další krabička autorsky zpracovaných sešitů – malých ukolébavek do malých ručiček.
poezie

12 ukolébavek

297 Kč
Víš, co má v plínce myš ?
(2x)
Půvabná kreslená knížka známého belgického spisovatele a ilustrátora Guido van Genechtena, která se brzy stala světovým bestsellerem. S textem básníka Hynka Viléma pobaví jemným humorem a navíc naučí vaše dítě chodit na nočníček.
poezie

Víš, co má v plínce myš ?

269 Kč
Světlo v ráně
(1x)
Nová sbírka Milana Ohniska.
poezie
Ukázky

Světlo v ráně

179 Kč
Písničky bez muziky
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.
poezie

Písničky bez muziky

211 Kč
Celý život
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
poezie

Celý život

539 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 775 položek
1 2 3 .. 78 > >>