Nejprodávanější e-knihy v roce 2017

Řeky Londýna
(17x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
Ukázky

Řeky Londýna

198 Kč
Nesmírný
(10x)
Šestý případ oddělení Q. V průběhu vyšetřování Rose, Asad, Carl i nováček Gordon odhalují staré tajemství, které hrozí položit čtyřlístek z oddělení Q na lopatky.
Ukázky

Nesmírný

199 Kč
Rybí krev
(51x)
Další román autora Selskýho baroka, který nás zavádí tentokrát na jihočeský venkov přelomu osmdesátých a devadesátých let dvacátého století. Kniha získala cenu Magnesia Litera pro nejlepší knihu roku 2013.
Ukázky

Rybí krev

179 Kč
Poločas rozpadu
(2x)
Volné pokračování románu Spad.
Ukázky

Poločas rozpadu

259 Kč
Popel Babylonu
(1x)
Šestá kniha ze série Expanze. Revoluce, která po celé generace doutnala, se nyní rozhořela naplno. Svobodná flotila – příslušníci radikální frakce Spolku vnějších planet – zasadila Zemi těžkou ránu a mezi vnějšími planetami zahájila pirátské tažení.
Ukázky

Popel Babylonu

199 Kč
Hry Nemesis
(1x)
Pátá kniha ze série Expanze. Otevřelo se tisíc světů a největší závod o půdu v lidských dějinách začal. Vlny kolonistů odlétají a mocenské struktury staré sluneční soustavy se hroutí. Některé lodě však mizí beze stopy.
Ukázky

Hry Nemesis

199 Kč
Poslední aristokratka
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
Vlk a dýka
(8x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
Ukázky

Vlk a dýka

198 Kč
Trhlina
(16x)
Děsivý příběh sepsaný podle ústního vyprávění.
Ukázky

Trhlina

239 Kč
SPAD
(1x)
Postapo román mistra akční fantastiky Františka Kotlety.
Ukázky

SPAD

259 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>