Nejprodávanější tituly v roce 2017

Habsburkové 1740-1918
(1x)
Předkládaná kniha se soustředí na otázky, které národní dějepisectví nechávalo bez povšimnutí. Je to generační dílo, ve kterém se mladší autoři a autorky snaží tyto procesy osvětlit a usmířit Čechy s jejich vlastní minulostí.

Habsburkové 1740-1918

1 359 Kč
Péče o novorozence a kojence
Hledáte spolehlivou radu a pomoc při péči o novorozené děťátko? Tato příručka českých odborníků vám ji poskytne. Přehledný rádce pro novopečené maminky si získal velkou oblibu a nyní vychází již ve čtvrtém vydání.

Péče o novorozence a kojence

215 Kč
Poodhalené tajemství Velké Moravy
(2x)
Pojednání o historii Velkomoravské říše, historické nálezy, osídlování, stavby a kultura Velkomoravské říše.

Poodhalené tajemství Velké Moravy

162 Kč
Tracyho tygr
(2x)
Americká kultovní novela v novém vydání s vynikajícími ilustracemi Štěpána Danča.
Ukázky

Tracyho tygr

268 Kč
Cizinka
(3x)

Román Cizinka je kombinací dobrodružného a romantického příběhu na perfektně vykresleném historickém pozadí. Pokračování této romantické ságy v knihách Vážka v jantaru a Mořeplavec.

Cizinka

359 Kč
Conni v kadeřnictví
Co si to Conni provedla se svými vlasy? Nedá se nic dělat, musí jít s maminkou do kadeřnictví nechat se ostříhat. Conni je zvědavá, jaké to tam bude a jak potom bude vypadat. Nádhera! Nový účes jí moc sluší!

Conni v kadeřnictví

51 Kč
Hojnost
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů

Hojnost

449 Kč
O poklad Ciboly

Čtvrtá kniha ze série Expanze. Brány otevřely cestu k tisíci nových světů a vypukla kolonizační horečka. Z domovských planet lidstva sem proudí osadníci, kteří hledají nový život.


Nezávislí osa

Ukázky

O poklad Ciboly

199 Kč
Parfém bláznivého tance
(1x)
Nové vydání autorova čtvrtého románu. Chcete se zasmát nebo objevit tajemství nesmrtelnosti ukryté v moudrosti zenu? Tom Robbins je nadán neodolatelným vtipem a schopností mísit smích klauna s postřehem pravého filozofa.
Ukázky

Parfém bláznivého tance

253 Kč
Umění milovat
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.

Umění milovat

224 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>