Nejprodávanější tituly - leden 2024
poezie pro děti

SuperMáňa - 11%
Máňa se snaží přijít na to, v čem je opravdu dobrá. Všichni kolem něco umí. Eda hází žabky přes celý rybník, Vilda má čich jak ohař, Ája s Ninou trousí básničky jak drobky z rohlíku, Mates umí báječně odpočívat. Co je ale Mánina superschopnost?
poezie pro děti

SuperMáňa

323 Kč
287 Kč
Dětem - 11%
To nejlepší pro malé i velké posluchače z tvorby bratří Čapků určené dětem. Velký komplet audioknih – 654 minut.
poezie pro děti

Dětem

257 Kč
229 Kč
Říkánky - 11%
Tato kniha obsahuje řadu známých i méně známých říkadel, jak je svým originálním a vytříbeným stylem nakreslil výtvarník a režisér Zdeněk Smetana, autor známých postaviček Křemílka a Vochomůrky nebo Rákosníčka.
poezie pro děti

Říkánky

179 Kč
159 Kč
Doma - 11%
Dobrodružství! Při tom slovu se nám vybaví daleké cesty do cizokrajných končin, Afrika, šelmy. Naopak kdo sedí doma, je pro nás pecivál. Nenechme se ovšem mýlit, i doma lze zažít neskutečná dobrodružství – jenom je třeba umět se dívat.
poezie pro děti

Doma

178 Kč
158 Kč
Rýmovačky opičí - 11%
Rýmovačky opičí, drobná sbírka prozaičky, básnířky a hudebnice Marky Míkové. V šestnácti básních vypráví krátký příběh o svém životě s opicí, kterou získala poetickou náhodou...
poezie pro děti
Ukázky

Rýmovačky opičí

224 Kč
199 Kč
Venku - 11%
Za dveřmi našich domovů číhá spousta nebezpečí, a proto je třeba být obezřetný a dobře se rozhlížet, svítí-li na semaforu zelená, nebo jestli se ulicí neřítí splašená tramvaj.
poezie pro děti

Venku

178 Kč
158 Kč
Všelijaká koukátka malých i velkých uchechtánků aby neměli dlouhou chvilku - 11%
Nové vydání jedné z prvních a dávno nedostupných knížek žijícího klasika dětské ilustrované tvorby Aloise Mikulky s plným názvem: "Všelijaká koukátka malých a velkých uchechtánků aby neměli dlouhou chvilku", je plná něžného humoru a absurdit.
poezie pro děti

Všelijaká koukátka malých i velkých uchechtánků aby neměli dlouhou chvilku

268 Kč
238 Kč
Hurvínkova nedělní chvilka pandemie - 12%
Hurvínkova poučení o tom, proč nosit roušku od ouška až k oušku, že neposedný vir může být na tyči v autobuse i u cizího kluka v puse a že je třeba mýt si ruce nejen když přijdeš zvenku, ale i když jsi hladil svoji fenku.
poezie pro děti

Hurvínkova nedělní chvilka pandemie

59 Kč
52 Kč
O autíčku Broučkovi - 20%
Začíná velké dobrodružstv! Brouček a jeho řidička Hanička spolu zažijí spoustu výletů, na kterých se rozhodně nenudí. Jak asi zachrání vlekaře na sjezdovce? A nebude se bát setkání s mimozemšťany? Autíčko Brouček se nejednou předvede jako skutečný hrdina.
poezie pro děti
Ukázky

O autíčku Broučkovi

89 Kč
71 Kč
O berušce parádnici - 11%
Rozkládací výsekové leporelo vypráví nejmenším čtenářům o berušce, která chtěla všechny oslnit svou krásou.
poezie pro děti

O berušce parádnici

71 Kč
63 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>