Nejprodávanější tituly - únor 2024
beletrie

Kdy už přijdou dobré zprávy? - 11%
(3x)

Další detektivka s Jacksonem Brodiem. Před třiceti lety došlo v idylickém zákoutí venkovském Devonu k hrůznému zločinu. Šestiletá Joanna byla u toho. A teď má pachatel vyjít na svobodu.

beletrie
Ukázky

Kdy už přijdou dobré zprávy?

448 Kč
398 Kč
Noci, na něž zapomněla - 20%
Vnímala z Krava temnotu a tvrdost, snad i jistou míru nebezpečí. A takoví lidé ji nepřitahovali… Jenže jí řekl, že jsou zasnoubení a že spolu mají měsíční dceru…
beletrie
Ukázky

Noci, na něž zapomněla

69 Kč
55 Kč
Poprask u oltáře - 20%
Amelia se vrátila Hunterovi do života! Možná o tom snil, rozhodně ale ty sny nepočítaly s tím, že se objeví jako nezvaný host na jeho svatbě – s jinou ženou.
beletrie
Ukázky

Poprask u oltáře

69 Kč
55 Kč
Střízlivění - 11%
(1x)
Svět prochází obrovskou geopolitickou změnou. Těžiště ekonomické moc přechází ze Západu do zemí jako Čína a Indie, mění se i celkové mocenské poměry a vztahy. Co to znamená pro malé národy a pro malé země, jako je Česká republika?
beletrie

Střízlivění

126 Kč
112 Kč
Beznadějný útěk - 20%
(1x)
Opravdu mohla knížeti Leovi od oltáře utéci už druhá nevěsta? A dokonce sestra té první! Říkali mu, že Violetta je poddajná, takže nebude mít problém sňatkem s ní spojit obě země, jak si to přál jeho otec!
beletrie
Ukázky

Beznadějný útěk

69 Kč
55 Kč
Za čárou - 11%
(13x)
Miloš píše básně. Miloš je zedník. Miloš umí spravit každé hodinky. Miloš žije v šumavské vesnici kousek od hranic s NSR, tedy s Německou spolkovou republikou – a jsou 80. léta 20. století.
beletrie
Ukázky

Za čárou

439 Kč
390 Kč
Novinářem v Číně 2 - 11%
(6x)

Další várka syrových příběhů ze života známého novináře v Číně. Ponořte se do víru zážitků asijské dekády Tomáše Etzlera, vydala by na několik lidských životů. Jak vývoj Číny ovlivnila politika jednoho dítěte? Jaké je zde postavení žen?

beletrie

Novinářem v Číně 2

422 Kč
375 Kč
Aristokratka pod palbou lásky - 11%
(9x)
Z královského výletu do Nizozemí si Marie III. Kostková přiveze kromě zážitků a fotky s Jejím Veličenstvem královnou Beatrix také milostnou šmodrchanici, která se „vystříbří“ až na úplném konci nového pokračování !
beletrie
Ukázky

Aristokratka pod palbou lásky

314 Kč
279 Kč
Rudolf Kopecký: Vzpomínky starého novináře - 11%
(1x)
Rudolf Kopecký pracoval na svých pamětech nazvaných „Vzpomínky starého novináře“ od počátku 60. let až do své smrti. Jedná se o osm dílů o 2350 stranách strojopisu.
beletrie
Ukázky

Rudolf Kopecký: Vzpomínky starého novináře

269 Kč
239 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
beletrie

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>