Nejprodávanější tituly - únor 2024
děti a mládež

My děti ze stanice ZOO - 11%
(1x)
Nové vydání slavné knihy. Na základě zpovědi zachycené na magnetofonových páscích zpracovali Kai Hermann a Horst Rieck autentický životní příběh německé narkomanky Christiany F.
děti a mládež

My děti ze stanice ZOO

314 Kč
279 Kč
Dům - 11%
Staří známí z městečka, které si oblíbili nejmenší čtenáři celé Evropy, se vracejí. Tentokrát v knize, která vám ukáže, jak bydlí a co dělají, když se zrovna netoulají. Jirka jede na blešák, Standa se chystá vymalovat, Květa mlsá marmeládu.
děti a mládež

Dům

269 Kč
239 Kč
Krtkův den - 11%
Krtka probudilo sluníčko. Bude pěkný den, a tak ho stráví na zahradě. Posnídá mrkvičku a do práce. Čekají na něj sladké jahůdky. Po dobrém obědě si odpočine, vykoupe se v rybníčku a večer znovu do postýlky. Klasické dvanáctistránkové leporelo pro nejmenší.
děti a mládež

Krtkův den

134 Kč
119 Kč
Slunce a hvězda - 11%
Hrdinská výprava dvou polobohů ze světa Percyho Jacksona. Nico di Angelo jako Hádův syn zažil víc hrůz než kdokoli jiný.
děti a mládež
Ukázky

Slunce a hvězda

404 Kč
359 Kč
Zmije a křídla noci - 11%
(2x)
Zakázaná láska chutná po krvi! Upíří fantasy, která si podmanila miliony čtenářů.
děti a mládež
Ukázky

Zmije a křídla noci

449 Kč
399 Kč
Enola Holmesová – Případ pohřešovaného markýze - 11%
(2x)
Když Enola Holmesová, mladší sestra Sherlocka a Mycrofta Holmesových, zjistí, že její matka zmizela, vydá se ji do Londýna hledat.
děti a mládež

Enola Holmesová – Případ pohřešovaného markýze

242 Kč
215 Kč
Percy Jackson – Pohár bohů - 20%
Dostat se na vysokou? To je úkol hodný samotného poloboha! Percy Jackson už několikrát zachránil svět a teď doufá, že prožije normální maturitní ročník.
děti a mládež
Ukázky

Percy Jackson – Pohár bohů

279 Kč
223 Kč
Poslední gambit - 11%
(5x)
Už za pár týdnů zdědí Avery Grambsová miliardy. Stačí jen přežít. Napětí se však stupňuje a situace je nebezpečnější než když dřív. Jediné, co Avery pomáhá ze všeho se nezbláznit, jsou bratři Hawthornové.
děti a mládež

Poslední gambit

404 Kč
359 Kč
Pravěký svět Zdeňka Buriana - Kniha 2 - 11%
Mostra pravěku ožívají na obrazech a ilustracích Zdeňka Buriana! Druhý svazek trilogie shrnující Burianovu tvorbu inspirovanou pravěkým světem.
děti a mládež
Ukázky

Pravěký svět Zdeňka Buriana - Kniha 2

2 249 Kč
1 999 Kč
Strašidelné příběhy - 11%
Seznamte se s nejďábelštějšími postavami klasické literatury, ze kterých vám bude běhat mráz po zádech! Mlhou obestřená vřesoviště, sklepení, která v temných zákoutích skrývají víc, než byste čekali, hřbitovy, kde z hlíny vylézají nejenom červi.
děti a mládež

Strašidelné příběhy

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>