Nejprodávanější knihy - květen 2024
sci-fi

Trosky Země

Země je v troskách. Lidstvo se ale nikdy nevzdá a dál bojuje o svůj osud. Někdo obývá ruiny staré civilizace, další stihli včas kolonizovat jiná místa ve vesmíru. Nahlédněme do pěti vizí naší budoucnosti. Změní se svět lidí? Změní se lidé?

sci-fi
Ukázky

Trosky Země

583 Kč
Duna - filmové vydání
(8x)
Příběh Duny se odehrává v daleké budoucnosti v mezihvězdném impériu.
sci-fi
Ukázky

Duna - filmové vydání

539 Kč
Vzpomínka na Zemi 1.-3. - 13%
Knižní předloha seriálového hitu Problém tří těles.
sci-fi

Vzpomínka na Zemi 1.-3.

719 Kč
629 Kč
Cesta
Svět pohltila apokalypsa. Trosky, popel a mrtví lidé. A otec se synem tlačí pustinou nákupní vozík se vším jejich majetkem. Deštěm, sněhem a mrazem kamsi na jih, na pobřeží, snaží se proklouznout mezi kanibaly a divokými tlupami.
sci-fi
Ukázky

Cesta

628 Kč
Sabbatino tažení
Na tisíc let byly Sabbatiny světy pro Impérium ztraceny v područí zhoubných sil Chaosu. Nyní se mocné křížové tažení snaží vrátit sektor pod imperiální nadvládu. Hvězdní pěšáci Železní hadi útočí proti kacířským enklávám...
sci-fi

Sabbatino tažení

350 Kč
Vládce Krvavého ohně

Obsahuje romány: Vládce vlků, Radhostův meč a Krvavý oheň

Říše Avarů padla, ale pro Rogana válka neskončila. Zkušený válečník na vlastní pěst putuje slovanskými knížectvími a loví hrdlořezy, kteří mají na svědomí smrt jeho blízkých.

sci-fi

Vládce Krvavého ohně

628 Kč
Vzpomínka na Zemi
(5x)
Velkolepé finále nejoceňovanější sci-fi série současnosti.
sci-fi
Ukázky

Vzpomínka na Zemi

494 Kč
Cesta
(17x)
McCarthy v románu Cesta stroze a lapidárně líčí svět po globální katastrofě - přesně domýšlí jeho podobu i jednání přeživších ve světě, kde z někdejší civlilizace nezůstalo téměř nic.
sci-fi
Ukázky

Cesta

250 Kč
Spasitel
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.
sci-fi

Spasitel

134 Kč
Konec civilizace
(3x)
Neveselé podobenství o civilizaci, která se pokusila hrát si na Boha a přetvořit k obrazu svému nejen přírodu, ale i lidskou duši.
sci-fi

Konec civilizace

323 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 198 položek
1 2 3 .. 20 > >>